Delt Hosting Vs. Virtual Private Hosting

Delt Hosting Vs. Virtual Private Hosting


Kjøre et nettsted krever en vertstjeneste. Denne tjenesten lagrer dataene for nettstedet ditt, og håndterer alle trafikk forespørsler til og fra din side. Hvis du ønsker å starte opp en nettside, må du bestemme om du vil ha delt hosting eller virtuelle private hosting. Hver hosting service har sine egne fordeler og ulemper, og velge den rette for deg avhenger av dine individuelle behov.

Linux Administration Experience

Virtual private hosting er vanligvis gjøres ved å bruke Linux-servere. En stor del av Linux systemadministrasjon erfaring er nødvendig for å riktig satt opp virtuelle private hosting. Hvis du har tid og lyst til å bli en Linux-system administrator, eller allerede har disse nødvendige ferdigheter, da den virtuelle private hosting alternativet gir deg en stor server tilpasningsmuligheter.

Delt Hosting administreres

En delt fiendtlig server administreres for deg. Du trenger ikke noen systemadministrasjon erfaring for å bruke delt hosting. Den delte hosting service gir deg en lett-å-bruke grensesnitt som tar bort mye av den tekniske byrde. Hvis du ikke er teknisk tenkende, kan du velge dette alternativet.

Sikkerhet

Virtual private hosting er iboende mer sikker enn delt hosting. Dette er fordi hver virtuelle server har sitt eget filsystem og sikkerhetskonfigurasjon. På den annen side, plasserer en delt fiendtlig server alle kontoer på en enkelt server som opererer under ett operativsystem. En ondsinnet angrep kan utslette hele filsystemet i operativsystemet, og ødelegge alle data som finnes der.

Opptreden

Med delt hosting, du vanligvis betale for en plan som gir en viss båndbredde garanti. Men alle kontoer kjøres på den samme maskinvaren, så det er mulig for en delt hosting selskapet å oversell sine tjenester. Dette resulterer i en mindre båndbredde enn hva man har betalt for. På den annen side, med virtuell hosting, er serveren din tildelte en virtuell bit av serverens maskinvare. Dette garanterer at ressursene er alltid tilgjengelig for deg.