Den beste bærbare PHP Editors

Den beste bærbare PHP Editors


Å ha muligheten til å redigere din PHP-kode i feltet kan være svært nyttig. Kanskje du ser en feil i en kundens nettsted og ikke har tilgang til datamaskinen og tekst editor. En bærbar editor lar deg ta opp problemet umiddelbart i stedet for å vente med å gå tilbake til kontoret. Denne type editor gir deg også friheten til å jobbe med nye websider fra andre steder enn på kontoret eller hjemme-PC, slik at du kan samarbeide med klienter i deres omgivelser.

PHPanywhere

PHPanywhere er en online PHP editor som lar deg få tilgang til koden din hvor som helst du har tilgang til en datamaskin, støttet nettleser og Internett-tilkobling. Dette gir deg en svært portabel utviklingsmiljø, som programvaren har et bredt spekter av funksjoner, som syntax highlighting og en FTP explorer.

CodeLobster

CodeLobster tilbyr en bærbar IDE (Integrated Development Environment) for PHP sammen med en rekke andre vanlige Web språk, for eksempel HTML, CSS og Javascript. Den inneholder en autofullfør-funksjon, som gir deg en referanse som du formaterer funksjoner og HTML-koder. Dette, sammen med en PHP debugger, gjør CodeLobster en robust PHP editor.

Dev-PHP

Dev-PHP er et gratis, åpen kildekode PHP IDE som tilbyr en bærbar versjon. Foruten å ha støtte fra åpen kildekode-miljøet, Dev-PHP tilbyr detaljert dokumentasjon som forklarer hvordan du bruker IDE. Programmet har en relativt liten filstørrelse (noen få megabyte), noe som gjør det enkelt å holde på en minnepinne.

phpDesigner 7

PhpDesigner 7 er en kraftig PHP editor som tilbyr en rekke funksjoner for en full web utviklingsmiljø. IDE tilbyr også HTML, CSS og Javascript-støtte, noe som gjør det svært nyttig for utviklingsprosjekter som involverer PHP og disse andre felles web språk. PhpDesigner 7 har en bærbar versjon som kan kjøres av en USB flash-stasjon, slik at du kan bruke den hvor du har tilgang til en datamaskin.