Den beste måten å holde skjermen på en iPad Clean

Apples iPad kan du se videoer, surfe på nettet, høre på musikk og navigere en massiv bibliotek av programmene som er tilgjengelige for nedlasting. Fordi iPad krever at du bruker fingrene til å navigere sin berøringsskjerm, må du rengjøre skjermen regelmessig for å hindre opphopning av smuss og olje. Hvis du beskytte skjermen og ta en liten stund å rengjøre den hver dag, kan du holde det ser så god som ny.

Bruksanvisning

1 Dekk til iPad-skjermen med en skjermbeskytter, som er tilgjengelig hos din lokale Apple Store eller elektronikk forsyning butikken. Disse spesialdesignede gjennomsiktige ark passe direkte over på iPad-skjermen og hindrer smuss fra å dekke overflaten.

2 Vask hendene før du bruker din iPad. Smuss, fett eller olje på hendene overføringer til iPad-skjermen ved kontakt, så alltid vaske hendene før langvarig bruk for å sikre at skjermen forblir ren.

3 Tørk av skjermen regelmessig med en mikrofiberklut eller ren, lofri myk klut for å fjerne skitt på overflaten. Tørk av skjermen daglig eller når du merker fingeravtrykk eller annen skitt.

4 Fukt din myk eller mikrofiberklut for å fjerne gjenstridig smuss. Apple fraråder å bruke sterke rengjøringsmidler, for eksempel glass rengjøringsmidler eller alkohol, under noen omstendigheter, men du kan bruke destillert vann. Tørk av skjermen i korte, sirkulære bevegelser. For å hindre oversaturating klut, helle vann i en sprayflaske, og tåke den over duken.

Hint

  • Slå alltid av din iPad før rengjøring med vann. Hold nede "Sleep / Wake" -knappen, og flytt glidebryteren til høyre på skjermen med fingeren. Også fjerne eventuelle eksterne enheter, for eksempel eksterne tastaturer, før rengjøring.