Den beste måten å Level en Death Knight i «World of Warcraft»

The Death Knight var "World of Warcraft" første "Hero Class." Introdusert tilbake i «Wrath of the Lich King», den forrige utvidelsespakken, Death Knight tegn begynner på level 55, tar en betydelig mengde tid av den tiden det normalt tar en karakter for å komme til det høyeste nivået. Leveling en Death Knight til 60 er veldig rask, selv om grind begynner å bremse ned på det tidspunktet. Før du kan starte en Death Knight karakter, må du ha minst en annen karakter level 55 eller høyere på kontoen din.

Starte en Death Knight

Start med søken "In Service Of The Lich King" så snart du starter Death Knight. Den aller første gangen du logger deg på din nye karakter, vil du se the Lich King står rett foran deg og han vil gi deg denne søken.

Fullfører Starter Zone

Fullføre alle oppdrag og søken kjeder som du er gitt i denne sonen. Det er ingen annen måte for en Death Knight til nivå opp til 58, siden de ikke kan forlate sin startsonen før de har fullført oppdraget "The Battle For The Ebon Hold", som er tilgjengelig etter at alle de andre oppdragskjeder i startsonen er fullført.

Tilbake til Alliance / Horde

Gå til din fraksjon hovedstad så snart du får oppdrag for å gjøre det. For Alliance tegn, er denne søken "Hvor Kings Walk", og du trenger å gjøre din måte å se Kongen i Stormwind. Horde tegn må gå til Orgrimmar for å fullføre "Warchief velsignelse."

Outland

Hodet rett til Outland nå at du bør være på nivå 58. Komplett oppdrag i Outland før du når level 68. Forutsatt at du ikke har noen arvestykke elementer, bør du være i stand til å nå nivå 68 bare ved å fullføre alle oppdrag i de to første sonene (Hellfire Peninsula og Zangarmarsh) og noen av oppdragene i Terokkar Forest.

Northrend

På nivå 68, kan du gå til Northrend. Fullført alle oppdragene i det ene av de som starter soner (Howling Fjord eller Borean Tundra) pluss Drage Blight, Grizzly Hills og noen av Zul'Drak bør få deg til nivå 80. Du må være level 80 før du kan plukke opp noen av oppdragene i den nye «Cataclysm innhold."

Cataclysm

På nivå 80, plukke opp en av de oppdrag fra oppslagstavlen i sentrum av hjembyen din. Det vil være to oppdrag - en for start av sonen av Vashj'ir og en annen for Hyjal. Velg ditt foretrukne sone og nivå til 82 ved å fullføre alle oppdrag i den valgte sonen. Når ferdig, komplett Deepholm fulgt av Uldum. Så snart du treffer level 84, dra til Twilight Highlands, siden oppdragene der gir mye erfaring. Du kan alltid gå tilbake for å fullføre uferdige soner når du når nivå 85.