Den beste måten å sette opp et filmarkiv på et nettsted

Den beste måten å sette opp et filmarkiv på et nettsted


Hvis du er en profesjonell videofotograf eller bare noen som ønsker å vise familiens hjemmevideoer på nettet, vil du ønsker å vite den beste måten å sette opp en video bibliotek på en nettside. Du trenger ikke å være ekspert for å ha en video bibliotek på din nettside eller blogg, og det kan være en fin måte å dele video med venner, familie og klienter. Den beste måten å sette opp din første videobiblioteket er å bruke en WordPress blogg eller programvare som Video Desk.

Bruksanvisning

Sette opp videobiblioteket på Wordpress

1 Logg inn på din Wordpress blog med URL gitt til deg på Wordpress hjemmesiden, etter at du opprettet bloggen din. Dersom du ikke finner din innloggingsside, prøv bloggens URL umiddelbart etterfulgt av "/wp-login.php".

2 Naviger til "oppgraderinger" på høyre verktøylinjen, og klikk på "Les mer" under "VideoPress" oppgradering.

3 Kjøpe VideoPress oppgradering. Wordpress tilbyr en 30-dagers tilbakebetaling periode hvis du ikke er fornøyd med VideoPress.

4 Begynn å laste opp videoer til din Wordpress blog ved hjelp VideoPress s opplastingsfunksjonen.

5 Sett inn videoer i blogginnleggene ved hjelp av visuell editor på "Ny Post" redigeringsskjermen. Videoene vil bli formatert til å møte bredden av temaets kolonner, og vil vises i omvendt kronologisk rekkefølge, akkurat som en hvilken som helst blogg.

Sette opp videobiblioteket ved hjelp av Video Desk

6 Registrer deg for en konto på Video Desk.

7 Fra du står side, klikk på "Webmaster Tools", "Administrere spillelister" og "Lag spilleliste."

8 Klikk på symbolet "+" på bunnen av "My Playlist" side. Naviger til mappen på harddisken som inneholder videoene. Velg videoene du ønsker å være på ditt nettsted. Vær sikker på at alle videoene er samme filtype, for eksempel Flash eller Windows Media Video. Klikk "Lagre spilleliste" når du er fornøyd med videoene.

9 Klikk "Embed Code" på venstre side av nettsiden. Kopier denne koden og lim den inn i HTML av nettstedet ditt i den delen som du vil at den skal vises.

10 Navigere gjennom videoene i spillelisten ved å klikke på deres respektive miniatyrbilder.

Hint

  • Merk videoene dine slik at seerne kan finne grupperinger av relaterte videofiler. For eksempel, hvis du har en blanding av familiehjemmevideoer og natur videoer, merke dem "familie" og henholdsvis "Nature". Når brukere klikker på brikken, vil de finne en liste over alle blogginnlegg med de typer videoer.
  • Embed videoen spilleliste i en fremtredende område av nettstedet ditt, slik at besøkende se det med en gang.