Den beste MP3 Taggers

Den beste MP3 Taggers


MP3 tagging programvare gjør det lettere å organisere en MP3-samling, og det hastigheter opp prosessen med å finne bestemte MP3-filer som skal spilles. Noen MP3 tagging programvare leveres som et frittstående program, mens andre er bare add-ons til mediespillere.

tune Up

Tilgjengelig for Mac og Windows, er Tune Up en kommersiell add-on til iTunes. Den har et intuitivt dra-og-slipp-brukergrensesnitt. Når du drar filene du vil inn i Tune Up panelet, er MP3 sorteres automatisk gjennom, og du blir presentert med en godkjenning listen for å forsikre deg om at endringene er akseptable.

Mediamonkey

Mediamonkey er kommersielle media-spiller samt en MP3-tagger. Når en MP3-samlingen er importert til Mediamonkey, kan kodene bli automatisk oppdatert fra freedb, og omslags kan oppdateres fra Amazon. Erfarne brukere kan skrive skript for å øke eller endre merking prosessen.

PicardTagger

En enorm, brukervedlikeholdt database med artist og album, har MusicBrainz et gratis, multi open-source tagging verktøy kalt PicardTagger. PicardTagger bruker akustiske fingeravtrykk til å skanne en MP3-samling, men den endelige tagging må gjøres av brukeren. Erfarne brukere kan skrive skript, eller endre kildekoden for mer funksjonalitet.