Den raskeste LightScribe brenner

LightScribe refererer til en CD / DVD-brenning teknologi som er i stand til å produsere laser-etset tekst eller grafiske etiketter direkte på en skrivbar disk. Det fungerer ved å fokusere lys energi på et lag med farge på etikettsiden av platen. Bare LightScribe CDer og DVDer inneholder denne unike fargestoff. Som i 2012, de raskeste CD LightScribe brennere operere på 48X. De raskeste DVD LightScribe brennere operere på 24X.

Asus DRW-24B3LT

Asus DRW-24B3LT er en top-of-the-line intern CD- og DVD-brenner som kan brenne DVD-R på 24X og CD-RW-plater på 48X. Den støtter også DVD-RW og CD-R. Den er utstyrt med LightScribe-teknologi for å brenne etiketter, og det vert også en Auto Vibrasjon Reduksjon System for minimert spindel motor vibrasjon og en grønn Orientering teknologi chip som automatisk optimerer strømforbruket på stasjonen, slik at det sparer du penger på strømregningen.

LG GE24LU20

LG GE24LU20 er en ekstern Super-Multi DVD-brenner som kan kobles til en bærbar eller stasjonær via en USB 2.0-grensesnitt. Den støtter 24X DVD og 48X CD skrive hastigheter, og den støtter dobbeltlagsplater, noe som betyr at du kan lagre mer på CDer og DVDer. Det inkluderer også SecurDisk, en teknologi lansert i mai 2007 for å gi passordbeskyttelse og digitale signaturer for brent innhold.

Memorex 98240

Den Memorex 98240 er en intern 24X DVD-brenner som kobles til datamaskiner via en SATA-grensesnitt. Det skriver til CD-R på 48X, og det er kompatibelt med 5,25-tommers stasjonsbrønner. Den støtter dobbeltlagsplater, samt LightScribe-teknologien for brenning grafikk og tekst på disker.

LaCie d2

LaCie d2 er en ekstern 22X stasjonen. Det er litt tregere enn de andre tre, men den støtter både IEEE FireWire og USB 2.0-tilkoblinger. Den er kompatibel med Windows, Macintosh og Linux operativsystemer, og det inkluderer LightScribe programvare for å lage og skrive ut kunstverk på medie disker. I likhet med de andre, den støtter også tolags medie disker.