Den raskeste og enkleste DVD Kopiering

Den raskeste og enkleste DVD Kopiering


DVDShrink er et program designet for å kopiere og krympe DVDer raskt og enkelt. Den DVDShrink grensesnittet er lett å forstå og svært brukervennlig. Med Nero brenner programvare installert, kan DVDShrink brenne DVD backup til en plate. Med andre brenner programvare, vil DVDShrink lagre sikkerhetskopien til ønsket sted på harddisken. Sikkerhetskopien er deretter klar til å brenne med den installerte brenner programvare.

Laste ned og installere DVDShrink

DVDShrink 3.2.0.15 er et gratis program for å sikkerhetskopiere DVD-plater og er tilgjengelig for nedlasting på Softpedia nettsted (se Ressurser). Dobbeltklikk på .zip filen for å pakke DVD Shrink.exe filen til skrivebordet. Dobbeltklikk på .exe-filen og følger instruksjonene for å installere programmet.

Hvordan virker DVDShrink fungerer?

De fleste DVD-filmer har en kryptering for å hindre kopiering. DVDShrink har innebygd dekryptering algoritmer som re-kode kryptering og tillater kopiering av DVD. Et annet problem med DVD-filmer er at platen er en DVD-9 og er for stor til å passe på en retail DVD-5 plate. DVDShrink bekjemper dette problemet ved å krympe filmdataene som kopierer den platen. Når sikkerhetskopieringen er fullført, DVD-filer er klar til å se med datamaskinens DVD-spiller programvare eller brennes på en DVD-5 for å spille på en DVD-spiller.

Sikkerhetskopiering en hel DVD

DVDShrink tillater brukeren å re-kode og backup en hel DVD med noen få knappeklikk. Når hovedvinduet åpner, kan brukeren klikke på "Open Disc" -knappen og velg DVD-stasjonen med filmen å sikkerhetskopiere. DVDShrink vil da analysere DVD og få opp filminformasjon. Hvis du vil kopiere hele DVD med alle menyer og statister intakt, klikk på "Backup!" knappen og velge målet for å lagre filmfiler.

Re-Authoring DVD-er

Det kan være tilfeller at brukeren bare ønsker å kopiere filmen selv uten menyer og andre statister. DVDShrink har en re-forfatter alternativet som tillater brukeren å velge hva som er å trekke fra DVD. Med dette alternativet, har brukeren også muligheten til å sette komprimeringsinnstillinger og ta ut ekstra språk. Brukeren kan også plassere to eller flere filmer i DVDShrink vinduet for å re-forfatteren som en DVD. Hvis mer enn to filmer er lagt sammen på en enkelt plate, vil videokvaliteten på det ferdige platen bli redusert betydelig.