Den strategiske fordeler av VoIP

Den strategiske fordeler av VoIP


Voice over IP er en protokoll som brukes til å overføre levende stemmene enn datakabel. The Voice over IP (VoIP) protokollen tillater brukere å ha telefonsamtaler over Internett eller på et lokalt nettverk uten å bruke en telefon service. Den rimelige bærbare og praktisk protokollen har ført til tjenester som tilbyr rimelige løsninger for folk som har familie eller kunder out-of-state eller i et annet land.

Rimelig Long Distance

Bedrifter med internasjonale eller langdistanse kunder dra nytte av VoIP, fordi det er mye rimeligere enn lang avstand kostnader fra en tradisjonell telefonleverandør. VoIP kan brukes til å få kontakt med kunder eller bedrifter kan holde konferansesamtaler med utbredte organisasjoner uten langdistanse avgifter. De fleste VoIP-leverandører kreve en flat, engangsavgift for VoIP-tjenester, slik at det kan spare noen bedrifter tusenvis av dollar i langdistanse kostnader over tid. Noen VoIP-leverandører tilbyr flat avgift med ubegrensede samtaler, så det er ingen grense for hvor mye tid du snakker med langdistanse kunder.

portabilitet

Når en virksomhet eller enkeltperson melder seg på en VoIP-konto, går kontonummer når brukeren endrer kontorer eller flyttes til et annet sted. Hvis brukeren beveger seg ut av staten, ikke trenger VoIP nummeret som skal endres. I stedet kan brukeren registrere seg og bruke kontoen hvor som helst. Dette er også gunstig for folk som reiser. Brukere kan logge inn i et nettverk ved hjelp av en bærbar maskin og logge inn i deres VoIP-konto. VoIP-konto blir så brukt til å kommunisere over et nettverk på et hotell, kafé, eksternt kontor eller hjemme.

tilleggstjenester

VoIP-tjenester har de samme fordeler som vanlig telefon, men det koster ikke kunden noen ekstra avgifter. VoIP har ringe fremover, Samtale venter, talepost og nummervisning. VoIP kan brukes på mobiltelefoner og bærbare smarte enheter, slik at brukerne kan implementere disse funksjonene på kontor og hjemmetelefoner. Brukere som eier sin egen bedrift kan holde kontakten med kundene selv etter timer når virksomheten er stengt. Noen VoIP-utstyr gjør det enkelt for brukerne å erstatte tradisjonelle telefoner med bredbåndstjenester.