DIY Docks for MacBook Pro

En eller dokkingstasjonen for en bærbar PC er et stykke maskinvare som et lukket laptop plugger inn og fungerer da på samme måte som en CPU gjør på en stasjonær datamaskin. Din skjerm, tastatur, mus og høyttalere alle plugger inn i dokken, og gir deg muligheten til å ha en full desktop datamaskin satt opp. Apple ikke lenger produserer dokkingstasjon for sine bærbare datamaskiner. Du kan kjøpe en fra flere tredjeparts selskaper som Henge Docks, eller montere en selv.

Bruksanvisning

1 Kjøp en skjerm og nødvendig adapter for MacBook Pro. Hvis kjøpet en VGA-skjerm, trenger du en Mini Displayport til VGA-adapter. Hvis du har en Apple Cinema Display, trenger du en Mini Displayport til Dual-Link DVI-adapter.

2 Kjøp en Mac-kompatibel mus og tastatur. Du kan velge en USB- eller Bluetooth-mus og tastatur.

3 Kjøp en USB-hub, om nødvendig. Du trenger hub hvis du har flere enheter å koble til den bærbare datamaskinen enn du har porter. Ha dette i bakhodet hvis du trenger å koble til eksterne harddisker sammen med mus og tastatur.

4 Sett opp ditt skrivebord beliggenhet og kjøre alle ledningene. Velg hvor du ønsker å sette opp din skjerm, tastatur og mus, og finne en out-of-the-way sted for MacBook Pro. Kjør alle ledninger og kabler bak skrivebordet, og skjule med wire arrangør eller pakke sammen med wire bånd. Kontor butikker som Office Depot eller Office Max, og hjemmeorigi butikker som Container Store eller IKEA all selge ledning lagringsløsninger.

5 Planlegg hva som vil skje med ledninger når du kobler den bærbare datamaskinen. Du ønsker ikke å ha for å nå bak skrivebordet for å finne alle ledningene når du trenger å forankre den bærbare datamaskinen. Avhengig av hva slags skrivebordet som du har og hvilken type ledning organisasjon system du brukte, finne en måte å feste dem til baksiden av skrivebordet, slik at USB-plugger peak over toppen av skrivebordet. Dobbeltsidig tape fungerer godt.