DIY: Laptop Stand

Hvis du ønsker å bygge en solid, men billig, laptop stativ som holder den bærbare datamaskinen opp av skrivebordet og gjør det lettere å se og skrive på, er en papp eller tre laptop stativ lett å bygge selv. Med bare noen få materialer, litt tid og litt kreativitet, kan du ha et standpunkt som vil holde den bærbare datamaskinen uten å koste veldig mye å gjøre.

Gathering materialer

Du må samle noen grunnleggende materialer. Papp bokser gjøre gode byggematerialer, og du kan enten bruke flytte esker eller bokser som du mottar pakker i. Du kan også bruke tre, slik som kryssfiner eller sponplater. Du trenger også en blyant og papir for å lage design, samt en X-Acto kniv eller en sirkelsag, avhengig av om du bygger din stå ut av papp eller tre.

Design av stativet

For å gjøre stativet, trenger du tre stykker av papp eller tre. To stykker vil være identiske, og vil danne vertikale stykker som laptop hviler på. Det tredje stykket vil danne den horisontale stykket som bukseseler de to vertikale stykker og holder dem på plass. Ved utforming stativet for den bærbare datamaskinen, vil du ønsker å forme brikkene til å passe akkurat din bærbare design. Ta noen spesielle funksjoner eller unike figurer av den bærbare datamaskinen til tankene når du utformer stativet, og vurdere hvor langt ut av skrivebordet du vil ønske den bærbare datamaskinen til å sitte, og måle de to vertikale bitene til riktig høyde.

Kutte Materials

Når kutte papp eller tre for den bærbare datamaskinen stativ, bruke riktig sikkerhetsutstyr og rette seg etter eventuelle advarsler på klippeutstyr. Før skjæring, tegne ditt design på til tre, og kuttet i henhold til dine tegninger. Når du er ferdig med å kutte ut tre stykker, må du bli med dem sammen. For å bli med dem, bruke X-Acto kniv eller sirkelsag for å skjære små lamellene i både vertikale stykker, så vel som i den horisontale spenne. De to vertikale stykker 'lamellene vil passe inn lamellene i den horisontale stykke, holder dem på plass og gjør hele konstruksjonen solid og ute av stand til å velte. Når bitene er sammen, sikre at de er stabile. Hvis det er noen bevegelse, gjelder lim rundt området der bitene delta sammen.