DIY Mount for en bærbar PC

DIY Mount for en bærbar PC


En bærbar mount løfter den bærbare skjermen slik at du ikke trenger å sette maskinen på en stabel med bøker eller pukkel over når du bruker den. Materialene som kreves for en gjør-det-selv-laptop montere avhenge av dine spesielle behov og hva som er tilgjengelig for deg, for eksempel PVC-rør, kryssfiner eller papp. En papp laptop mount er en lett, bærbar og miljøvennlig stativ som du kan gjøre hjemme. Det kan støtte en laptop som veier opp til 2,6 kg med en skjermstørrelse på opptil 15,5 inches.

Bruksanvisning

1 Last ned en papp laptop montere sjablong av ditt valg fra nettsteder som CardboardLaptopStand eller GreenUpgrader, ved hjelp av koblingene i Resources nedenfor.

2 Skriv ut en papirkopi av sjablongen cutout design. Zoom inn og spore sjablong mønster fra skjermen eller bare skrive ut mønsteret.

3 Overfør sjablongen mønsteret til hardpapp. Sikre utskrifter av sjablongen cutout design på harde papp stykker ved hjelp av maskeringstape. Trace omrisset av cutout design på papp ved hjelp av en penn eller markør.

4 Skjær ut de forskjellige deler av sjablongen, inkludert søker montere sider og base stykker, ved hjelp av en kniv eller saks.

5 Monter utskjæringer. Sett de basisstykkene og sidestykkene til de utskårne slisser de er ment å passe inn. Juster utskjæringer for å danne et solid papp laptop montere.

Hint

  • Tilpass størrelsen på papp laptop montere ved proporsjonalt justere målingene som følger med nedlastet sjablongen cutout design.
  • Ikke la den bærbare datamaskinen på papp montere uten tilsyn, spesielt hvis pappen du brukte til å gjøre mount er ikke av høyeste kvalitet.