DIY PC Skins

DIY PC Skins


Dagene i store beige box for datamaskinen har lenge vært over, men de fleste PCer fortsatt lider kjedelig særpreg tilfeller. I en verden av off-the-sokkel PCer, funksjons regler over form, men for DIY PC-entusiast er det alltid mulighet for å bringe en bit av unikhet til en sak gjennom skinning.

PC Skinning

Skinning kan du plassere et klistremerke som inneholder bildet du ønsker på din PC-kabinettet. For å skape huden trenger du et ark med Inkjet Water Slide merket papir kjøpt hos de fleste butikker som har inkjet papir forsyninger, og en farge blekkskriver. En fargelaserskriver kan gjøre, men blekkskrivere har en tendens til å skrive ut fargene mer levende på papir og til en lavere kostnad. Du trenger også en boks med krystallklart akryl spraymaling.

Den inkjet merket papir kommer i hvite og gjennomsiktige versjoner. De fleste skrivere kan ikke skrive ut fargen hvit, så hvis du arbeider med en mørk farget overflate, bør du bruke den hvite merket papir. Den gjennomsiktige er best brukt med hvite PC tilfeller, eller i tilfeller der du har en gjennomsiktig bakgrunn på bildet.

Skinning Process

Velg bildet du ønsker å plassere på din PC og skrive det på merket papir. Det kan være lurt å kjøre bildet gjennom en grafikk program som Adobe Photoshop for å fjerne eventuelle bakgrunnsmateriale for gjennomsiktig klistremerke bruk. Når du har skrevet det på papiret, bruke det krystallklare maling til å sprøyte minst 3 lag med maling på den trykte design for å beskytte den mot skade. La spray tørke mellom hver påføring.

Etter den beskyttende spray har tørket, kuttet design fra merket papir. Hvis du bruker det hvite merket papir du må kutte design nøye, fjerne all uønsket papir utenfor design grensen. Den gjennomsiktige merket ikke trenger å bli kuttet ganske så tett fordi PCen vil vise gjennom noe utenfor det malte bildet.

Plasser merket i en bolle med vann helt submerging det. Dine lag med akryl spray vil beskytte bildet fra vaske ut. Hold papiret neddykket i opptil et minutt. Det merket er klar til bruk når det glir lett rundt på papiret. Plasser arket inneholder merket på din PC-kabinettet og sakte skli dekkpapiret fra merket, holde merket så flat som mulig under papiret fjernes. Klistremerket kan flyttes mens i stedet for en kort periode for å få bildet plassert nøyaktig der du vil ha den. Bruk et papirhåndkle eller liten gummi nal å trykke på noen gjenværende luftbobler og vann fra under merket og la merket til tørk på plass.

Skinning Tips

Ved hjelp av dekaler kan du opprette huden du ønsker uten begrensninger. Ethvert bilde kan brukes eller flere dekaler kan plasseres - det endelige utseendet er opp til din visjon om hva du ønsker at PC-kabinettet til å se ut. Hvis du ikke ønsker å bry deg med å skrive opp dine egne skins, kan du kjøpe dekaler fra en rekke distributører inkludert Amazon.com.

Du kan også kjøpe dekaler ferdige vinyl eller blank vinyl papir for din PC som tilbyr noen scratch beskyttelse for din PC overflaten, spesielt nyttig med bærbare datamaskiner. Det tomme vinyl papir gir en alternativ metode for påføring av overføringsbilder, ved anvendelse av en selvklebende vinyl overflate heller enn vannbasert lim, og kan fjernes enkelt. Prosessen er den samme fra print til å kutte, men limet papiret krever ikke nedsenking i vann, bare trenger støtte skrelles av før påføring til overflaten. Dekaler kommer i alle størrelser fra små bilder som kalles tats til full wraparound dekaler som dekker hele overflaten av din PC sak.