DIY trådløse USB-stasjoner

Hjemmenettverk og masselagrings har avansert gjennom årene. Innføringen av Universal Serial Bus (USB) port lar hjemmebrukere å sette opp trådløse nettverk og overføre store mengder data uten profesjonell hjelp.

enhets~~POS=TRUNC typer~~POS=HEADCOMP

Det finnes to typer av USB-enheter. Den første er brukt for lagring og kan bli referert til som stasjoner. Den andre er trådløse USB-adaptere brukes for å tolke signaler fra trådløse rutere for å få en Internett-tilkobling.

USB-stasjoner

USB-stasjoner kan installeres i én eller to måter. Først plasserer enheten i USB-porten, og avhengig av operativsystemet (OS), kan det hende du har muligheten til å installere enheten med en OS veiviseren. Hvis du ikke kan installere den måten kan du installere enheten ved hjelp av programvaren som fulgte med stasjonen.

Trådløse USB adaptere

Trådløse USB adaptere er installert på samme måte som stasjoner; enten ved bruk av et OS veiviser eller med produktprogramvaren. Når adapteren er installert og nettverket er satt opp med en forbindelse fra en Internett-leverandør, kan du få tilgang til Internett.