DIY Wi-Fi-antenne Resepsjon Boosters

DIY Wi-Fi-antenne Resepsjon Boosters


Hensikten med en Wi-Fi-signal booster er å øke signalstyrken på Wi-Fi-signal som en antenne mottar. Du kan lage din egen gjør-det-selv (DIY) booster å feste til alle enhetens ekstern antenne for å lettere og konsekvent tilgang til Internett. Du trenger noen forsyninger som vanligvis finnes i hjemmet, så vel som et element fra den lokale dagligvarebutikken. Ingen spesielt utstyr eller ferdigheter er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Stå fruktjuice kan på et bord. Åpne toppen av boksen med boksåpner. Tømme ut innholdet i en plast mat container. Skyll kannen med oppvask væske og vann fra springen. Tørke ut boksen med et papirhåndkle.

2 Stå boksen på avisen med den åpne enden vender opp. Vikle strimler av tape rundt den åpne ende av boksen. Glatt duct tape ned med fingrene.

3 Plasser papplaten på avisen med 10-tommers enden mot deg. Vikle strimler av aluminiumsfolie revet av aluminiumsfolierullen rundt toppen av papplaten. Feste folien til sidene av papplaten med strimler av cellofantape. Glatt ned aluminiumsfolie med fingrene.

4 Mål 3 inches ned fra toppen av papplaten. Lag en prikk på aluminiumsfolie på 3-tommers merket med blyant.

5 Snu boksen over. Plasser papplaten mot den ene siden av boksen, så blyanten prikken er stilt opp mot den øverste kanten av boksen. Brett sidene av papparket rundt kan. Tape sidene til kannen med strimler av cellofantape.

6 Plasser kan ved siden av enheten som mottar en W-Ifi signal gjennom en ekstern antenne. Plasser den ytre WiFi-antennen på toppen av boksen, ved siden av en av de to sidene i motsetning til å være i midten. Rotere boksen, slik at foliekledde indre av kartongen er rettet i retning av Wi-Fi-sender av den trådløse hjemmenettverket.

Hint

  • Enhver middels til store metall kan vil fungere samt fruktjuice kan.