Double Exposure Photoshop Technique

Double Exposure Photoshop Technique


Med film, doble eksponeringer måtte utføres enten i selve kameraet eller i mørkerommet. Uansett, det tok mye av dyktighet og en lang tid å få det rette utseendet. Med Adobe Photoshop, er det dobbel eksponering mye enklere å lage, men det tar fortsatt litt dyktighet og finesse for å få bildet akkurat.

Grunnleggende

For å gjøre en dobbel eksponering i Photoshop, trenger du to eller flere bilder som er samme relative størrelse. Åpne de to bildene og sette dem på samme oppløsning. Gå til Image> Image Size og velge 300 punkter per tomme i den nedre delen av hvert bilde. De må også være tonet rimelig til samme lys / mørk og farge. Det er langt enklere å lage en dobbel eksponering som fungerer i gråtoner, så for din første eksempel i hvert bilde gå til Bilde> Justeringer> Mindre metning. Når de er i gråtoner, vil du se mer tydelig toner og bildetetthet av hver. Gå opp til farge når du har fått en følelse for hvordan det gjøres.

Double Exposure

Ta bildet du ønsker å bruke som baseline og beskjære det som trengs. Har det andre bildet åpnes i et eget vindu. Bruke Pointer-verktøyet i siden Toolbar, drar det andre bildet på den første. Dette vil skape et nytt lag og tillater deg å flytte og manipulere andre bildet over det første. For eksempel, hvis du har en grunnleggende bilde av en mann som sitter på trappen til en bygning, og du vil påføre bildet av en engel bak ham, vil det originale bildet bli relativt intakt. Når du drar engelen i bildet, flytte den dit du vil den skal være, i dette tilfellet, bak mannens tilbake. Det andre bildet vil ha sin egen bakgrunn, men når du får det til det stedet du ønsker det, kan du gå til siden verktøylinjen og velger viskelæret. Fjern forsiktig overflødig bakgrunnen til den opprinnelige bakgrunnen tjener for begge. I dette tilfellet er det greit å ha en liten bit av en lysere glød rundt engelen fordi det er en engel. For andre jobber, må du kanskje å blåse bildet opp store og slett tett rundt det andre bildet.

tweaking

Double Exposure Photoshop Technique


Du må kanskje justere størrelsen og vinkler på det andre bildet slik at det passer bedre med den opprinnelige. For å endre størrelsen på det eller vinkel eller forvrenge den når den er i det originale bildet, sørg for at du har valgt Layer det andre bildet er (Vindu> Layers), deretter går du til Edit-menyen og velg Transform. Her kan du endre størrelse, legge til perspektiv eller vinkel det andre bildet for å møte linjene i den første. Hvis det originale bildet har forskjellige skygger, gå til Layers> Layer Styles og legge til en Drop Shadow. Du må kanskje endre vinkelen for å møte den opprinnelige, men dette kan gjøres på hurtigmenyen. Når du er ferdig med å tilpasse dobbel eksponering, gå til Layers> Flat ut lag og lagre bildet.