Drevet USB Hub Vs. Strømløs USB Hub

Drevet USB Hub Vs. Strømløs USB Hub


USB-huber tillate et større antall USB-enheter kobles til datamaskinen din på en gang. Noen maskinvare krever en hub for å fungere riktig.

typer

To typer USB-hub eksisterer. Selvdrevne huber har en innebygd strømforsyning. Passive (buss-drevet) huber kraften sin fra den tilkoblede datamaskinens USB-port.

Identifikasjon

En selvgående hub har en strømkontakten. En ekstern buss-hub har bare USB-porter. Buss-drevet nav kan bygges inn i andre perifere, inkludert tastatur.

betraktninger

Å koble flere kraftige enheter, må en selvgående hub brukes; for lav-drevne enheter, vil en bussdrevet hub nok. Kraftige enheter kreve over 100mA strøm, i henhold til USB Implementers Forum, og inkluderer digitale videokameraer og harddisker. Low-drevne maskinvare omfatter tastaturer, mus, minnekortlesere og spillkontrollere.

fordeler

Buss-drevet huber er generelt billigere, mindre og ikke krever en strømforsyning. Dette gjør dem ideelle for bruk på bærbare hjemmefra. Selvdrevne huber skal arbeide med en enhet, forutsatt at det er tilgang til en strømforsyning.

Advarsel

Det kan være en grense for hvor mange kraftige enheter som kan brukes på en gang, selv med en selvgående hub, avhengig av hvor mye strøm hvert stykke maskinvare krever. Hvis en enhet slutter å fungere eller går midlertidig, kan det være nødvendig å fjerne andre USB-enheter.