DVD Backup Tutorial

DVD Backup Tutorial


Det er programvare tilgjengelig for å hjelpe deg å sikkerhetskopiere DVD til harddisken på datamaskinen. Eksempler er DVDFab, Xilisoft DVD Copy Express og DVD-Cloner. Du må først sørge for at det er nok plass på datamaskinens harddisk. Du kan lagre dem i deres opprinnelige DVD-formatet i en DVD-mappen eller i ISO-format, som er et digitalt bilde av den opprinnelige filen.

Bruksanvisning

Free Software

1 Last ned og installer en av de gratis prøveprogramvarepakker for å kopiere DVD-er fra deres nedlastingssiden (se Ressurser). Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Godtar vilkårene og betingelsene for programvaren og starte programvaren på datamaskinen. Alle de tre DVD-kopiering programvarepakker som er nevnt her er like i hvordan de fungerer.

2 Sett inn DVDen du vil sikkerhetskopiere i DVD-stasjonen på datamaskinen.

3 Se på programvaren grensesnittet og finn DVD-kilde rullegardinknappen. Velg DVD fra menyen.

4 Se etter "Full disk" -ikonet på venstre menyen i programvaren grensesnittet eller nederst i venstre hjørne hvis du bruker Xilisoft. Dette er for å sikre at hele platen er kopiert.

5 Se etter "kopi" -knappen og aktivere "Kopier DVD-Video (VIDEO_TS mappe)" knappen, som du finner like under den.

6 Finn "Target" mappeikonet. Du finner den på toppen av programvaren grensesnittet. Klikk på den og velge plasseringen på harddisken der du vil lagre DVD-fil. Velg filtypen du ønsker, ISO eller DVD.

7 Finn "Start" -knappen nederst på skjermen. Klikk på den og vente på DVD for å fullføre sikkerhetskopieringen på datamaskinens harddisk. Du vil bli bedt om når det er ferdig.

Hint

  • Sikkerhetskopiering av HD DVD-plater kan ta bare noen få minutter, men kan ta opptil flere timer.