DVD-R JVC Spille Problemer

JVC tilbyr mange typer DVD-R-plater med forskjellig lagringskapasitet og opptakshastighet. Forkortelse for "DVD Recordable", en DVD-R er i utgangspunktet en optisk media i skrivbar format. Data som er lagret i denne optiske medier er fast, noe som betyr at den ikke kan slettes eller modifiseres. Lagringskapasiteten på JVC DVD-R kan variere avhengig av hvilken type eller modell av JVC DVD-R du bruker. De eldre modellene har plass til opptil 4,7 GB med data, mens de nyere de kan håndtere opptil 8,5 GB.

avspilling Kompatibilitet

Sjekk om DVD-stasjonen du bruker, er kompatibel med JVC DVD-R. Typer av DVD-stasjoner inkluderer DVD-R, DVD-RW og DVD +/- RW. Compatibility spesifikasjoner bør inkluderes i den optiske mediepakken.

Fysisk Disc Damage

JVC DVD-R kan ikke fungere hvis det har sprekker, riper eller andre skader. Inspiser platen først før du legger den inn i den optiske stasjonen. Hvis det har tilsynelatende skader ikke plassere den i DVD-stasjonen.

Optisk stasjon Damage

Hvis DVD-R har ingen åpenbare fysiske skader, men den optiske stasjonen kan ikke gjenkjenne / spille det, kan DVD-stasjonen du bruker være skadet. Prøv å spille platen ved hjelp av en annen optisk stasjon og se om det fungerer fint. Hvis den gjør det, er problemet med den optiske stasjonen. Hvis den ikke gjør det, kan det hende at DVD-R bli skadet eller ødelagt.