eBusiness Ideas

eBusiness Ideas


De siste årene så Internett utvikle seg til en ny global markedsplass. Alt og alt kan bli peddled og handles ved hjelp av bare en datamaskin med Internett-tilgang. I dag, folk refererer til enhver bedrift som opererer som beskrives som en eBusiness. Den mest grunnleggende eksempel på en eBusiness er Amazon.com der tonnevis av produkter markedsføres og selges til forbrukere på nettet via en nettside. Selvfølgelig, dette er ikke den eneste eBusiness ideen der ute.

affiliate markedsføring

Mange tror at å starte en eBusiness ligner på Amazon.com krever investere en masse penger og skape et produkt verdt å selge. Sannheten er at hvem som helst kan starte en eBusiness uten noen av disse. Et eksempel er affiliate marketing. Det er hundrevis av affiliate markedsføring programmer der ute som vil tillate en person å bare registrere seg og markedsføre produktet på nettet for selskapet som gjorde produktet. Selskapet betaler en provisjon for hvert salg. Best av alt, sette opp en nettside for å fremme det valgte produktet er ikke et krav. I utgangspunktet vil et selskap gir en affiliate markedsfører en unik link som han kan fremme på nettsamfunn, blogger, forum og på sin nettside. Hvis noen salg er gjort gjennom denne linken, får affiliate markedsfører en kommisjon. Alle som ønsker å vite mer, og komme inn i denne type eBusiness bør besøke Clickbank, som denne nettsiden har en stor database med affiliate markedsføring programmer til å delta.

Customer Support Outsourcing

Tradisjonelle murstein og mørtel bedrifter er alltid på utkikk etter måter å kutte ned på driftskostnadene. En måte de gjør dette på er ved å outsource deres kundeservice og støtte operasjoner til Business Process Outsourcing sentre i India og Filippinene hvor arbeidskraft er betydelig billigere. Hvis du har en datamaskin hjemme med en anstendig tilkobling til Internett, kan du faktisk konkurrere med disse outsourcing sentre. First off, vil du være i stand til å tilby mer kostnadseffektive priser siden du ikke trenger å forholde seg til de høye kostnadene ved leie og verktøy som hele virksomheten vil være hjemme - baserte. Og, hvis du er ute etter billig arbeidskraft for å imøtekomme volumet av kunden ringer, kan du alltids leie hjemme-baserte kundebehandlere gjennom nettsteder som Elance og Odesk, som begge har en stor database med online talent.

Webutvikling

De fleste bedrifter rundt om i verden er alltid ute etter å dra nytte av det brede rekkevidde av Internett. Deres første venture er gjennom etableringen av et nettsted. Dessverre, de som ønsker å skape en trenger en web design og utvikling spesialist. Hvis du har en grundig forståelse av HTML, flash, eller andre web-relaterte programmeringsspråk, kan du anser deg selv en slik spesialist og kan tilby dine tjenester til disse virksomhetene. For så lenge du har en datamaskin og en god bredbåndsforbindelse, bør du være godt å gå. Som du mestrer bedrift, kan du etter hvert får flere kunder og oksekjøtt opp driften ved å ansette freelance, hjemme-baserte web-designere og utviklere gjennom online rekruttering.

Social Media Marketing

Nesten alle på Internett er på Twitter, YouTube og Facebook. Faktisk, Facebook alene skryte av nær en milliard brukere. Sosiale medier og nettsamfunn presentere et stort og tilnærmet fritt marked som de fleste bedrifter vil ønske å tappe. For å gjøre det, vil disse virksomhetene trenger noen til å administrere deres online markedsføringskampanjer gjennom sosiale medier for dem. Heldigvis er lett å lære sosiale nettverk og medier markedsføring. En rask gjennomlesing av Craigslist, Odesk, og Elance bør gi deg en liste over tilgjengelige jobber i denne arenaen.