Eee PC 701 Spesifikasjoner

Asus Eee PC 701-serien er en linje av netbooks utgitt i 2007. Kjent for sine ekstreme portabilitet, Asus Eee PC 701 netbooks gjøre opp for sine små lagring med bekvemmeligheten av sin størrelse og vekt.

Lagring og prosessering

Asus Eee PC 701 har en Celeron M 900 MHz prosessor med fire gigabyte SSD-harddisk og 512 MB DDR2 RAM.

Operativsystem

Asus Eee PC 701 kjører en versjon av Linux. Den kommer også med et innebygd program designet av Asus som fungerer som en pseudo-OS, med programmer som er oppført i kategorier som sier "Internett" (Firefox, Google Docs, Skype, osv), "arbeid" (Open Office-programmer) "Learn" (Tux Paint og flere pedagogiske programmer), "Play" (spill og media opptak og avspilling), og "Innstillinger og Favoritter" (ligner på kontrollpanelet på en typisk PC). Mens datamaskinen fremdeles bruker hoved OS, gir Asus program en raskere, mer brukervennlig alternativ for brukere som kanskje ikke er kjent med forskjellige programmer.

Størrelse og vekt

Asus Eee PC 701 kommer inn på 9 av 6,5 inches, noe som gjør den til en av de minste netbooks tilgjengelig. Det er også en lett 32,5 unser.

batteri~~POS=TRUNC

Avhengig av hvilken makt å sette Asus Eee PC 701 er på, batteriet kan vanligvis vare i ca tre timer. Maksimal kapasitet på sitt laveste strømbruken innstillingen er tre timer og femten minutter ved full belastning, og det laveste kapasiteten på sitt høyeste innstilling er to og en halv time på full lading.

Video, lyd og tilkobling

Asus Eee PC 701 har en 7-tommers, 800 x 480 skjerm. Grafikkortet er en Intel GMA 900. Det inkluderer en Intel 8280 lydprosessor og et 0,3 megapikslers webkamera. Det har 802.11b / g trådløs tilkobling.