Elf Bowling tips

Elf Bowling tips


Elf Bowling opprinnelig utgitt i 1999, men har gått gjennom flere versjoner siden da. Du kan laste ned de nyeste utgavene fra nettsteder over hele Internett ved å søke etter Elf Bowling. Dette spillet er en umiddelbar klassiker med lekne alver og en overarbeidet, under-verdsatt Kris Kringle. Med noen tips for hvert spill, er du sikker på å oppnå topp score i løpet av kort tid.

Elf Bowling (den opprinnelige)

Den opprinnelige Elf Bowling holdt bare noen enkle triks, som å drepe rein og squashing frosker. Å treffe reinen på hodet, flytte pilen til den siste på venstre etter reinen vises på skjermen. Alvene vil hyle som de vanligvis gjør, men ballen vil hoppe av kjørefelt og traff rein på hodet. Du får ikke noen poeng for dette, men treffer reinsdyr med bowlingkuler har sine egne fordeler. Den eneste andre tips for denne versjonen av Elf Bowling serien er muligheten til å ta knekken frosker. Stille opp på frosken når den hopper inn i smug. Når du squash frosken, vil det la ut en blodpøl --- men ingen ekstra poeng.

Elf Bowling 2

Elf Bowling 2 er mer utfordrende enn den opprinnelige. Denne versjonen gir mulighet til å samle opp flere poeng ved å skyte pingvinene. Du vil se et isfjell like ved havnen, eller høyre-bak, side av skipet. Tjene mest mulig poeng i dette spillet ved å plassere alvene så nær kanten av skipet som mulig uten å la dem falle av shuffleboard.

Du kan også tjene ekstra poeng ved å skyte pingvinene som vises på isfjellet. Skudd som vil få deg fem ekstra poeng, men et hodeskudd får du 10. Også under den siste runden kan du skyte pingvinene som de glir ned på andre siden av isfjellet etter at de har klatret til topps. Dette er verdt 50 poeng for hver penguin du får. Du kan få de fleste pingvinene ved gjentatte ganger å skyte på ett sted langs sin rute av nedstigningen.

Denne versjonen av spillet kan du også slå motstanderens alver av brettet for å redusere sin poengsum. Den eneste andre triks til dette spillet har ingenting å gjøre med resultatet. Gjentatte klikk på fugl som flyr overhead på hovedmenyen for å dekke skjermen med fugleskitt.

Elf Bowling 7 1/7

Elf Bowling tips

Boksehansker

Elf Bowling 7 1/7 har flest cheats og triks ennå. Med flere moduser og nivåer å velge mellom, er dette den mest omfattende av Elf Bowling spill. The Dirty Tricks som er tilgjengelige i Elf Bowling 7 1/7 inkluderer: flagg, oljesøl, sandpapir, barrikader, magneter, elektriske felt, krympe-stråler, vokser stråler, skjold og pogo pinner. Alvene bruke alle disse for å hindre deg fra å få en streik. I ditt arsenal av bonus triks, du har raketter, vokser stråler, boksehansker, ekstra hastighet, 3x bonuser, basketballer og rakett baller. Du kan bruke hver av disse for å overvinne Dirty Tricks av alvene. For eksempel bruke krympe ray for å beseire den vokse ray eller bruke raketten ballen å beseire skjold.