Emachine W3650 Hovedkort Specs

For sin hovedkort, eMachines W3650 - en Deskop PC-pakke fra eMachines som ble utgitt i 2008 - bruker ECS 945GCT-M3. Denne komponenten er produktet av Elite Computer Systems Co Ltd, en elektronikk produsent basert i Taiwan. Den 945GCT-M3 også går på datamaskiner fra Gateway, som i likhet med eMachines, tilfeldigvis fungerer som et datterselskap av Acer Inc., en annen Taiwan-basert elektronikk selskapet.

Størrelse og arkitektur

ECS 945GCT-M3 - måler 244 kvadratmillimeter, eller rundt 9,6 kvadrat inches - brukte Advanced Technology Extended hovedkort formfaktor spesifikasjon som halvlederselskap Intel Corp. utviklet i 1995. ECS design det som en fire-lags kretskort, en enhet som brukes til å holde sammen chips og andre elektroniske komponenter. Dette inkluderer en integrert chip brukes til lokale nettverk kalt Realtek RTL8100C. Det finnes også tre Peripheral Component Interconnect grensesnitt: en vanlig PCI-spor og to spor som holder seg til de standarder for sin etterfølger, PCI Express.

Minnestøtte

EMachines W3650 kortet har to dual inline minnemoduler, som er der produsenten plasserer den stasjonære PC-ens systemminne. Opererer på en spenning på 1,8, sporene imøtekomme minnemoduler som har en tilgang hastighet på 400 MHz eller 500 MHz og i samsvar med annengenerasjons Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory arkitektur, eller DDR2 SDRAM. Den maksimale mengden systemminne som brukeren kan installere på ECS 945GCT-M3 er to sporene er 2 GB.

Prosessor / Chipset Support

Hvert hovedkort har en northbridge og southbridge. Dette er chips, eller brikkesett, som letter sin "raskere" og "tregere" evner, henholdsvis. ECS 945GCT-M3 northbridge har NG82945GC delenummer, mens South heter FW82801GB. Begge brikkesettene er fra Intel. I tillegg ECS ​​bygget dette hovedkortet for å støtte Intel-prosessorer med "Prescott", "Tejas" eller "Conroe" kodenavn. EMachines W3650 spesielt har single-core "Conroe" -codenamed Intel Celeron 440 prosessor, som har en prosesseringshastighet på 2 GHtz, 800-MHz dataoverføringshastighet og en 512-KB L2-cache (eller sekundær bank).

perifere kontakter

Ved siden av eMachines W3650 hovedkort er flere grensesnitt. Disse inkluderer en Integrated Drive Electronics grensesnitt og fire Serial Advanced Technology Attachment grensesnitt for tilkobling av komponenter som en harddisk eller optisk stasjon. Også tilgjengelig er to IEEE 1394 og åtte USB-porter.