En Intermittent Keyboard Loading Problem

En Intermittent Keyboard Loading Problem


Problemer med tastaturet kan være assosiert med innstillingene i datamaskinen, problemer med datamaskinen port eller fysiske tastaturet skader. Du kan finne ut hvilke av disse faktorene som forårsaker uregelmessig tastaturet lasting problem som du opplever med datamaskinen.

Tastaturet er ikke godkjent

Før du prøver noen feilsøking teknikker, start datamaskinen først og se om problemet er løst. Hvis problemet vedvarer, må du koble tastaturkabelen fra sin port og sett den inn igjen. Hvis tastaturet bruker en PS / 2-port, følger pinnene slik at kabelen passer i porten. Hvis det er noen bøyde pinner rette det ved hjelp av en nål eller en kulepenn.

Problemer med Keyboard Keys

Hvis tegnene som vises i skjermen din ikke samsvarer nøklene som du skriver, sjekk om tastaturet har en bryter som du må trykke på for å endre tastaturoppsettet. Hvis tastaturet ikke har dette alternativet, må du kanskje rengjøre tastaturet.

Funksjonsfeil Keyboard

Hvis tastaturet er anerkjent, men nøklene ikke fungerer, kan det hende at tastaturet har gått dårlig og må skiftes. Hvis en eller flere av pinnene er ødelagt, eller hvis tastaturet ikke er anerkjent i det hele tatt til tross for feilsøking forsøk, vil du også trenger å bytte ut tastaturet.