En sammenligning av TypePad Pro & WordPress

En sammenligning av TypePad Pro & WordPress


WordPress er en gratis blogging plattform. TypePad Pro er den kommersielle versjonen av at selskapets blogging service. WordPress og TypePad Pro har varierende egenskaper som kan gjøre en mer egnet enn den andre for en bestemt blogger. Potensielle brukere av WordPress og TypePad Pro bør sammenligne funksjonene for å finne ut hvilken tjeneste som er bedre for deres spesielle blogging behov.

Pris

Alle versjoner av WordPress er gratis. TypePad Pro er et kommersielt produkt. Som på tidspunktet for offentliggjøring, er prisen $ 8,95 per måned for Plus-tjenesten, $ 14,95 per måned for ubegrenset og $ 29,95 per måned for en TypePad Pro Premium-konto. De Unlimited og Premium kontoer har ulike tilleggsfunksjoner som står for prisforskjellen.

Installasjon

Både WordPress og alle TypePad Pro-versjoner kan du enten publisere en blogg på selskapets hjemmeside eller integrere en blogg på ditt eget domene. TypePad Pro har personlig støtte hvis du trenger hjelp til å installere en blogg på nettstedet ditt. WordPress har ikke personlig støtte. Men hvis du har begrenset teknisk kunnskap, kan du følge den 5-minutters installasjon plan fra WordPress. Hvis du har en web host som bruker Fantastico, kan du installere WordPress på noen få minutter med liten eller ingen teknisk kunnskap.

Personlig Support

Alle versjoner av TypePad Pro tjenesten har personlig teknisk support. WordPress har ingen personlig støtte i det hele tatt. Du kan legge inn spørsmål i WordPress fora, men du kan eller ikke kan få et svar.

Design

TypePad Pro kontoer kommer med tusenvis av blogg design. Den grunnleggende WordPress installasjon har bare noen få motiver (temaer). Men hvis du er villig til å installere dine egne WordPress temaer, kan du få tilgang til hundrevis av dem på "Gratis Temaer Directory" delen av WordPress nettside.

Publisering Begrensninger

Både TypePad Pro og WordPress tillatelse ubegrenset lagringskapasitet. Men TypePad Pro begrenser mengden av opplastinger på månedlig basis. Grensene er 150 MB for Plus-konto, 1000 MB for ubegrenset og 2000 MB for Premium-tjenesten. Det finnes ingen slik begrensning for WordPress. Men for begge tjenestene, må du huske på at webverten vil ha sin egen lagring begrensninger.

Sosiale medier

TypePad Pro leveres aktivert med funksjoner for å koble til nettsamfunn som Facebook og Twitter. Med WordPress, må du legge til de som knapper og andre funksjoner manuelt eller finne en plugin eller annen tredjeparts tjeneste for å innlemme disse sosiale medier nettverk inn i bloggen din. Du finner "Legg til ny" panel i "Plugins" i din WordPress administrasjonspanel for å søke etter og installere en sosial-media verktøylinjen.

E-handel integrering

TypePad Pro har innebygd integrasjon av betaling knapper og affiliate linker til eBay, PayPal, Google og Amazon. Med WordPress, må du legge til disse e-handel verktøy manuelt.

personlige betraktninger

For bloggere som ikke trenger noen flere ekstra funksjoner enn hva TypePad Pro gir, kan få dette betalt tjeneste spare tid ellers brukt på manuelt installere disse ulike funksjoner. Du må bestemme selv om tiden involvert i læring og gjøre disse oppgavene er verdt fri pris på WordPress. Bare du vet dine egne personlige tidsbegrensninger og grad av teknisk kunnskap eller vilje til å lære nye teknikker.