En SQL 2008 SSIS Tutorial

En SQL 2008 SSIS Tutorial


SQL Server Integration Services (SSIS) er en type import veiviser som hjelper deg med å overføre data fra en database program til et annet. Du importere data fra Microsoft Access, MySQL eller Oracle til SQL Server-database. SSIS hjelper gå gjennom importprosessen, slik at du ikke trenger å vite avanserte SQL import eller eksport uttalelser. Den SSIS Veiviseren er tilgjengelig på SQL Server 2008 og 2005.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Klikk "SQL Server 2008" i programgruppen, og klikk deretter på "Business Intelligence Development Studio." Når programvaren åpnes, høyreklikker "SSIS pakker" og velg "SSIS Import og eksport Wizard."

2 Klikk "Next" på åpningsvelkomstvinduet. Det neste vinduet spør for plasseringen av kildedatabasen. Velg type database fra rullegardinmenyen. For eksempel, hvis du importerer en Microsoft Access-database, velg "Microsoft Access" fra drop-down og peker på plasseringen av databasefilen. Klikk "Next".

3 Velg "SQL Server" i drop-down merket "Destination". Velge en database som er installert på tjeneren. Dette indikerer at du importerer til en lokal SQL Server-database. Klikk "Next".

4 Velg tabeller, visninger, brukere eller andre databaseobjekter du vil importere. Du kan importere en tabell og data eller sjekke "All" for å importere alle databaseobjekter. Klikk "Next".

5 La standardverdiene for de neste tre vinduer. Klikk "Next" til du kommer til siste vinduet som har et sammendrag av alternativene. Klikk "Lagre og Run Package" for å importere data til databasen SQL Server 2008.