En tutorial for å lage et skjema i Dreamweaver

En tutorial for å lage et skjema i Dreamweaver


Adobe Dreamweaver er et av de mest populære web redigeringsverktøy. Det er WYSIWYG (What You See er hva du får) utformingsvisning er ledsaget av en kode visning, noe som gjør det til et allsidig program. Dreamweaver byr på mange muligheter og funksjoner til hjelp i etableringen av websidene dine og nettside. Skjemaer etableringen er en slik gruppe av alternativer tilgjengelige for deg. Vise "Skjemaer" -kategorien du vil se ikoner som hjelper deg med å legge til skjema elementer som "Textarea", "Text Field" og "boksen" bare for å nevne noen. Dette grensesnittet gir deg veiledning og øker effektiviteten din når du oppretter skjemaer.

Bruksanvisning

1 Åpne Dreamweaver og filen som du vil legge til skjemaet. La oss prøve et enkelt registreringsskjema.

2 Klikk på "Skjemaer" fanen "Insert" panel for å vise "former" ikoner.

3 Klikk på det første ikonet "Form" å sette inn "Form" tags.

4 Klikk på det andre ikonet "Text Field". Sett "ID" -feltet for å "fname" og "Label" -feltet til "fornavn:" Velg "Pakk med etiketten tag" "Style" -knappen. Klikk på "OK" -knappen.

5 Gå til slutten av den innsatte feltet og trykk "Shift + Enter" for å opprette en ny linje. Gjenta trinnet ovenfor ved hjelp av "lname" for "ID" -feltet og "Last Name:" for "Label" -feltet.

6 Gå til slutten av den innsatte feltet og trykk "Shift + Enter" for å opprette en ny linje. Klikk på "Button" ikonet for å sette inn en "Send" -knappen. Sett "ID" -feltet for å "sende" og "Style" -knappen til "No label tag".

7 Høyreklikk på den røde stiplede linjen som definerer skjemafeltet og velg "Edit Tag <form> ..." Type "register.php" i "Handling" -feltet. Dette er filen som skal utføres når brukeren treffer send-knappen. Det kan inneholde PHP-kode for å sende en e-post til en registrerings administrator.

8 Lagre filen.

Hint

  • Du kan også bruke "Sett inn" fra toppmenyen og velg "Form", og det er muligheter i stedet for "Sett inn" panel og ikoner.