En Tutorial for TurboCAD Pro

Brukes for å designe 3-D strukturer som bygninger og industrimaskiner, omfatter TurboCAD Pro flere funksjoner og verktøysett. Dens verktøyet sett inneholder kommandoer for å skape både forhåndsdefinerte 3D-former som kalles primitiver, og for å konvertere 2-D figurer i 3-D former. En viktig oppgave med å lære TurboCAD navigerer om 3-D plass. Komponent handlinger av denne oppgaven inkluderer Orbiting, zooming og panorering - de samme handlingene en film kamera utfører. Learning TurboCAD gir en bruker med de ferdighetene som trengs for å lage plantegninger og andre presise grafiske spesifikasjoner.

Bruksanvisning

1 Åpne TurboCAD, og ​​trykk deretter på "Control-N" for å vise "New Project" dialogboksen. Klikk på "Nytt fra Scratch" ikonet for å opprette et nytt dokument med et lerret for å trekke på. Dette trinnet begynner et prosjekt som introduserer flere TurboCAD funksjoner til bruk i senere prosjekter.

2 Merk og klikk på "Insert" -menyen, klikk på "Line" sub-menyen "Polyline" verktøyet, som lar tegne et polygon med et vilkårlig antall segmenter.

3 Klikk hvor som helst på tegneområdet for å plotte polylinje første punktet, så dra til et annet sted på skjermen. Programmet strekker en rett linje mellom polylinje første punkt og musepekeren.

4 Fullfør den første segment ved å klikke, dra deretter for å begynne et annet. Klikk for å fullføre andre segmentet, og dra til et annet lerret sted å begynne segment tre.

5 Høyreklikk og velg "Arc" for å slå den rette linjen segmentet til en buet segment. Høyreklikk igjen og velg "Close" for å fortelle TurboCAD å fullføre polygonet ved å tegne et segment som forbinder den siste med den første.

6 Velg "Insert" -menyen, velg deretter "3-D objekt" sub-menyen.

7 Utfør "Simple Extrude" kommandoen, som lar deg "strekk" 2-D figurer i 3D-objekter.

8 Klikk på polygon du ferdig i trinn 5 for å velge det for ekstrudering, og dra litt oppover eller nedover for å spesifisere ekstrudering dybde. Polygonet nye topp eller bunn beveger seg med musepekeren.

9 Avslutt ekstrudering ved å klikke og se den tilpassede 3-D objekt opprettet.

10 Merk og klikk på venstre verktøylinjen er "Velg" -ikonet, og deretter klikker du på objektet for å markere det. Objektet viser deretter håndtak for roterende og dimensjonering.

11 Grab en av de blå hjørnehåndtakene, og drar til størrelsen på objektet på en måte som opprettholder formen relative dimensjoner, for eksempel høyde til bredde og bredde til dybde. Klikk for å fullføre dimensjonering drift, og dra en straffe rundt objektet til størrelsen på objektet på en måte som ikke opprettholder de relative dimensjoner. Gjøre bredden er mye større i forhold til høyden som et eksempel.

12 Dra noen av de grønne håndtakene som er koblet til "X", "Y" eller "Z" aksene dukker opp fra objektet sentrum for å rotere boksen i alle retninger.

1. 3 Hold og klikk på midterste museknappen, og dra i bane rundt objektet. Denne handlingen kan du inspisere hver av objektets ansikter.

14 Trykk og hold "Shift", og klikk og hold den midtre museknappen igjen. Dra for å rotere det synspunkt, som tillater inspeksjon av en bestemt flate av gjenstanden ved forskjellige orienteringer.

15 Dra med den midterste museknappen nede mens du trykker "Control" og "Alt". Dette zoomer visningen inn og ut fra objektet. Gjenta dette trinnet, men med "Control" og "Shift" presset, for å panorere visningen.