En uventet feil oppstår i Word som påvirker Outlook

En uventet feil oppstår i Word som påvirker Outlook


Microsoft Office integrerer de ulike delene av programvaren til mer effektivt behandle informasjon. Microsofts e-post og planlegging verktøy Outlook bruker Microsoft Word som et dokument redaktør i stedet for å ha et eget dokument redigering program for e-kommunikasjon. Av denne grunn er det visse feil som kan oppstå mens du bruker Outlook som genereres fra Word, spesielt når du bruker personlige distribusjonslister (PDL) for å håndtere e-postkommunikasjon.

Private distribusjonslister

For å sende e-post til en stor gruppe mennesker, og for hver e-post som skal formateres individuelt for de spesifikke mottakere, har Microsoft tatt personlig distribusjonslister (PDLer) inn i Office-programvare. Ved hjelp av en PDL, kan du sende e-post til en gruppe mennesker slik at hver person mottar en e-post fra deg som er formatert med deres navn i teksten i meldingen. Det er også mulig å opprette adresseetiketter for papir post kommunikasjon ved hjelp PDLene. Regneark og kontakt filer er de to vanligste måtene som PDLer mottar sine data.

Manglende eller flyttes PDLer

Hvis en PDL flyttes eller slettes. men en Outlook-melding fortsatt refererer til det, en feil vil oppstå når du prøver å sende filen. Feilen er generert av Word, som er tekstredigeringsprogram for e-posten. Løs dette problemet ved å peke Outlook til den nye plasseringen av PDL ved å slette PDL oppført fra "Til:" boksen i meldingen; deretter klikke på "Send til" -knappen og bla til den nye plasseringen av PDL. Velg den og trykker "OK".

hurtigreparasjonspakker

Microsoft har identifisert en feil i Outlook 2003 og 2007 som kan returnere en melding om "en uventet feil har oppstått" når du sender en e-post til flere PDLene. De har utviklet en programvare oppdatering (kalt en "Hotfix") for hver versjon av Microsoft Office berørt. Last ned Hotfix, og dobbeltklikker på filen for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Kompatibilitetsmodus

Outlook kan returnere "en uventet feil har oppstått" når du kjører i en kompatibilitetsmodus i Windows XP. For å løse dette problemet, gå til stedet for Outlook.exe filen. Det vil bli plassert i "C: \ Programfiler \ Microsoft Office \ Office [versjon]" der [versjon] er tallet identifikator for din versjon av Microsoft Office. Høyreklikk på Outlook.exe filen, og klikk på fanen merket "Compatibility". Fjern merket i boksen ved siden av "Run i kompatibilitetsmodus." Klikk "OK" og deretter åpne Outlook normalt.