Endre en 32 Bit til en 64 Bit

En 64-bits PC er raskere ved behandling av data i datamaskinens minne, fordi den behandler 64 biter av data ved tiden, i motsetning til de mer vanlige 32-bits PC. Men fordelene bare lett å se hvis datamaskinen har minst 4 gigabyte (GB) random access memory (RAM). Hvis du kjører mange programmer på en gang, oppgraderer fra 32-bit til 64-bit kan være svært gunstig.

kompatibilitet

Mens de fleste programmer laget for 32-bits PC-er vil fungere fint på 64-bits PC-er, er det noen viktige unntak. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere, vil du mest sannsynlig nødt til å få nye anti-virus programvare. Også maskinvaredrivere laget for 32-bits PC-er vil ikke fungere på en 64-bits PC. Før du forplikter deg til en oppgradering, må du passe på at det er 64-bits drivere for skriveren eller andre enheter. Informasjon om drivere kan finnes på nettsiden til produsenten av enheten. Når du er sikker på at du vil ikke kjøre inn i noen kompatibilitetsproblemer, kan du gå videre og kjøpe en 64-bits versjon av Windows Vista på DVD.

oppgradering

Før oppgradering, må du huske å sikkerhetskopiere alle filene du vil beholde til enten DVD eller en ekstern harddisk. Endre til 64-bit Vista skal tørke maskinen ren, og noe du ikke sikkerhetskopierer vil være tapt for alltid. Når filene er trygge, plassere Vista installere DVD i DVD-stasjonen. Start datamaskinen på nytt, og deretter velge å starte Windows Vista oppsett. Følg instruksjonene gitt, og velg "Install Now". Du bør også få nye installasjonsoppdateringer når du blir spurt. Skriv inn produktnøkkelen, som du finner inne i Windows-pakken du har kjøpt. Godta lisensvilkårene, og velg en tilpasset type installasjon. Velg hvor du ønsker å installere Windows, og klikk deretter på "Next". Følg videre instruksjoner for å fullføre installasjonen.

endelige Steps

Når du er ferdig med installasjon av 64-bits Windows Vista, den aller første du bør gjøre er å installere anti-virus programvare. Du må datamaskinen være sikker før du flytter dine private filer tilbake på det. Når du har installert et antivirusprogram, kan du laste ned og installere drivere for enhetene dine fra produsentens nettsider. Når dette er fullført, kopierer dine gamle filer tilbake til datamaskinen din og installere noen av de programmene du ønsker å bruke. Hvis du tilfeldigvis støter på problemer med 64-bits Windows Vista, kan du se Microsofts nettsted, hvor det er en overflod av hjelp og informasjon.