Enhets Driver Utviklingsverktøy

Enhets Driver Utviklingsverktøy


En enhetsdriver er et program som lar andre dataprogrammer for å jobbe med et stykke maskinvare. For å lage disse enhetsdrivere, må du ofte hjelp av programvare for å generere programmet og sikre at den fungerer som den skal. De fleste av programmene er gratis å bruke, og man er levert av Microsoft selv.

Windriver

Det er en avgift for å bruke Windriver programmet, men det kommer med en gratis prøveversjon nedlasting, noe som gjør at du kan teste programmet før du kjøper den. Programmet lar deg opprette egendefinerte enhetsdrivere. Den er kompatibel med Windows 2000, Server 2003, Visual Basic .NET, C #, Mobile, CE (Embedded Compact), XP, XP Embedded og Vista. Det er også kompatibelt med Linux, 64-bits datamaskiner, Mac OS (Operativsystem) X, VxWorks og Solaris. Programmet leveres med en GUI (grafisk brukergrensesnitt), som lar deg kjøre tester og feilsøke programmer uten å måtte skrive kode. Du kan opprette enhetsdrivere mens de er i brukermodus i motsetning til kernel (fungerer som et bindeledd mellom programmer og prosessering av data) modus.

Windows Driver Kit

Dette er et gratis verktøy fra Microsoft. Den lar deg lage og teste Windows-drivere. Det har de kontrollører og statiske analyseverktøy, som lar deg søke etter og finne feil ved oppstillingen tid. Windows Driver Framework lar deg lage drivere i enten bruker eller kernel-modus. En annen funksjon i Windows Driver Kit er den Installer filsystemer kit, som gir deg et grensesnitt for å lage filsystem filtre og filsystemer. Det skaper også en enkelt gruppe header filer. Dette verktøyet er kompatibelt med Windows Server 2003, Server 2008, gjør XP, Vista og 7. Windows Driver Kit ikke kommer pre-installert. Brukere må laste den ned fra Microsoft Download Center.

Enhets Driver Utviklingsverktøy

Dette er et gratis sett med verktøy som lar deg teste enhetsdrivere i brukermodus. Det vil også spare de nye driverenhet navn og IO kontroll koder til registeret. IO kontrollkoder er et sett med koder som fanger informasjon om en operasjon, og IO kontrollkodene bare kjøres i kernel-modus. Dette verktøysettet kommer også med en enhetsdriver avinstallere funksjonen for Windows 95 og 98. Windows NT Device Driver Installer er kompatibel med Windows NT 4 og 2000. Den lar deg teste en driver, og det vil vise en logg over alle installasjons forsøk gjort og hvorvidt eller ikke de var vellykket.