Enkle Guider på Microsoft 2007-programmer

Enkle Guider på Microsoft 2007-programmer


Microsofts populære Office 2007 suite lar deg lage profesjonelle kontor produktivitet dokumenter og arbeide effektivt med din e-post. Lære å få mest mulig ut av Office 2007 er ikke lett, spesielt hvis du aldri har brukt Kontor i det siste, men tutorials er alle over Internett for å hjelpe deg å få opp til hastighet.

Word 2007 Tutorial

Florida Gulf Coast University rens nettsted tilbyr et Word 2007 tutorial som hjelper deg å få fart på karrieren med grunnleggende som sparing, formatering og utskrift av dokumenter.

Excel 2007 Tutorial

Florida Gulf Coast University rens nettsted tilbyr en tutorial for Excel 2007 for å hjelpe deg med å få taket på hvordan du arbeider med den kraftige regnearkprogram, fra lærer deg hva formler er i ferd med å beregninger, diagrammer og formatering.

PowerPoint 2007 Tutorial

Florida Gulf Coast University rens nettsted tilbyr en tutorial PowerPoint 2007 for å hjelpe deg å lære å få mest mulig ut av presentasjonsprogram, lærer deg hvordan å lage nye presentasjoner, formatere dem riktig, legge til bilder og lyder og skrive dem ut for distribusjon i klassen.

Outlook 2007 Tutorial

Outlook 2007 er en allsidig Internet produktivitet suite med en fullverdig e-postklient samt integrert kalender og oppgave sporing programvare. En tutorial fra Tizag vil hjelpe deg å få opp til hastighet med det grunnleggende Outlook 2007.

OneNote 2007 Tutorial

OneNote er en nyere tillegg til Office-pakken. Det gjør det mulig å ta notater og deretter arbeide med disse notatene til å overføre dem til tekstformat, markerer deler av dem til og med flagg deler slik at du enkelt kan henvise til disse delene senere. Microsofts egen trening vil hjelpe deg å lære hvordan du får mest mulig ut av OneNote.