Enkle instruksjoner for bruk av SMART Board

Enkle instruksjoner for bruk av SMART Board


Smart Board eller interaktiv tavle plasserer datamaskinens funksjonalitet på fingertuppene. Skjermen i seg selv er følsom for berøring, slik at du kan bruke den til å velge verktøy for å tegne eller fremheve informasjon som du foredrag. Du kan presentere informasjon fra filer eller Internett, spille videoer og fangst tekst du har skrevet på skjermen. Ved hjelp av en tørr kjøre til å praktisere disse verktøyene vil også gi deg muligheten til å polere den informasjonen du ønsker å dele.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Floating Tools" -knappen i "Smart Center." Du vil se ikoner som inkluderer en penn, merkepenn og viskelær.

2 Klikk på "Pen" verktøyet for å skrive notater på SMART Board. Du kan skrive på toppen av dataprogrammer.

3 Klikk på "Slett" verktøy for å fjerne håndskrevet tekst eller en tegning ved å tørke eller omringe et stort område, og trykk en gang inne for å fjerne et stort område av elektronisk blekk.

4 Lagre notatene i den filen du har åpen. Dersom søknaden ikke er integrert med SMART Board, eller ikke "Ink Aware," du kan konvertere håndskrevet notat til tekst og sette det inn i programmet ved å trykke og holde notatet tre sekunder for å få tilgang til en konvertering menyen.

5 Åpne SMART tastaturet på den interaktive skjermen for å bruke virtuelle tastene når du vil skrive informasjon i et program eller en dialogboks. Når du trykker på "Send" -knappen, tegnene du har skrevet inn, vises i det aktive programmet.

Hint

  • Når du bruker datamaskinen, du venstre-klikk for å velge noe, og høyreklikk for å få tilgang til en kontekst bestemt meny. For å få tilgang til de samme funksjonene som bruker en SMART Board, bruker du fingeren eller pennen verktøyet og trykk på interaktive skjermen for å velge hva du ser. Trykk og hold for å få tilgang til en meny eller velg "høyreklikk" -knappen på den interaktive produktet og deretter trykke på skjermen.
  • Ikke glem å bruke en mikrofon når du tar opp presentasjonen slik at du kan dele en fullstendig adresse med andre i fremtiden.
  • Se i SMART Board dokumentasjon for en komplett liste over "Ink Aware" applikasjoner.
  • Mens SMART Board er et kraftig verktøy, vil bjeller og fløyter ikke dekke opp en dårlig presentasjon. Forbered en melding som er hensiktsmessig for publikum og verdt sin tid og tålmodighet.