Er det en måte å tømme alt av iPod Touch?

Er det en måte å tømme alt av iPod Touch?


Fjerning av informasjon fra iPod touch kan være viktig hvis du ønsker å selge din iPod touch eller gi den til noen andre. IPod-enheter kan lagre et vell av personlige opplysninger, så ta deg tid til å tømme enheten riktig vil bidra til å sikre sensitiv informasjon du måtte ha på enheten.

Hva er iPod Touch

IPod touch er en multimedia bærbar mediespiller, spillkonsoll og mediespiller utviklet av Apple-maskiner. IPod touch er lik iPhone, men iPod touch ikke har en innebygd mobiltelefon. IPod touch inneholder Wi-Fi evner, så det kan fortsatt være koblet til Internett for å laste ned programmer eller filer fra Apple Store.

Personlig informasjon

Fordi iPod touch er en flerbruksenhet med så mye lagringsplass, kan den inneholde en mengde personlig informasjon. Eksempler på noen av sensitiv informasjon som kan lagres på din iPod touch inkluderer personlige e-poster, kredittkortnummer, personnummer, kontaktlister, dine web surfevaner og din online kjøpevaner. Fjerning av denne informasjonen før avskjed med enheten er en god idé.

Clearing Device

Den enkleste måten å fjerne informasjonen som er lagret på din iPod touch-enheten er å gå til enhetens Innstillinger Application under Generelt. I innstillings Application vil du se en reset alternativ mot bunnen. Velg "Slett alle data og innstillinger." IPod touch vil nå gjenopprette seg selv til slik den var da du kjøpte den, og slette alle dine personlige opplysninger og media.

andre metoder

Andre metoder for å fjerne iPod touch inkluderer formatering enhetens minne med en personlig datamaskin eller å sette enheten i fabrikkgjenopprettingsmodus og bruker iTunes til å tørke enheten. Ved hjelp av enhetens slette-alle data og innstillinger metoden er den beste måten å fjerne enheten som det gjør en mer grundig jobb og overskriver dataene på en måte slik at den ikke kan gjenopprettes.