Er det noen Apps som spiller musikk på Facebook?

Er det noen Apps som spiller musikk på Facebook?


Facebook lar deg dele musikk på en rekke måter. Noen Facebook musikkavspilling apps krever at du autorisere en tredjeparts app. Andre apps operere innenfor din Facebook-veggen uten at du må godkjenne noe. Ofte deling musikk som vennene dine kan spille uten å forlate Facebook er så enkelt som å legge ut en link til en sang.

Native Music Streaming App

Når du deler en kobling som slutter på .mp3 på Facebook, koblingen konverterer automatisk til en innebygd musikkspiller på Facebook-veggen og i dine venners nyhetsstrømmer. Spilleren har en Play-knappen og fremgang meter. Enhver MP3-fil lastet opp på Internett som gjør at tredjeparts streaming vil spille på Facebook.

Tredjeparts Music Streaming Apps

Facebook gjør at noen musikk-streamingtjenester for å legge inn sine musikkspillere i Facebook vegger for avspilling. Når du deler en link til en sang eller spilleliste fra en slik tjeneste, konverterer koblingen i en spiller. Tredjeparts tjenester har en tendens til å bære flere funksjoner enn den opprinnelige musikken app gjør. ILike, Profile Song, Soundcloud og Grooveshark er eksempler på slike tjenester.

Streaming Video som Music Streaming App

YouTube, Vimeo, Ustream, Veoh, Metacafe og andre video-deling tjenester er kompatibel med Facebook-veggen streaming. Når du deler en link til en video fra ett av disse områdene på Facebook, konverterer den til en innebygd videospiller som vennene dine kan se på. Fordi musikk ofte kan bli funnet på video-deling nettsteder, Facebook-brukere ofte poste dem som en måte å dele streaming av musikk.

Music Player Apps for Musiker Facebook Sider

Facebook-sider for musikere og band la plateartister dele informasjon, men musikkstreaming er ikke et fullt utviklet innfødt funksjonen. Tredjeparts tjenester som BandPage og My Band bidra til å lukke dette gapet ved å gi innebygges streaming musikkspillere. Dette øker fan samhandling ved å la dem høre på musikk laget av bandene de leser om på Facebook.