Er det noen måte å gjenopprette slettede kontakter i Outlook?

Er det noen måte å gjenopprette slettede kontakter i Outlook?


Microsoft Outlook er et stykke programvare som brukes til å lese og organisere e-post og holde kontaktinformasjon lagret. Som med alle e-post eller kontakter program, kan det være lett å flytte eller slette en viktig del av informasjonen som du trenger for å hente. Hvis du ved et uhell sletter en eller flere kontakter fra "Kontakter" -mappen i Outlook, kan du gjenopprette dem lett.

Gjenopprette slettede kontakter

Outlook fungerer som de fleste e-postklienter i at når du sletter en melding, er det flyttet til "Trash" eller "Slettede elementer" -mappen for en periode. Vanligvis denne perioden er ubestemt. De slettede elementer blir værende der til enten du går tom for lagringsplass eller til du tømmer papirkurven, permanent fjerne innholdet fra systemet. Microsoft Outlook tar dette konseptet et skritt videre. I Outlook, vil et element du sletter fra din personlige konto flyttes til "Slettede elementer" -mappen til du velger å slette den permanent fra systemet ved å tømme denne mappen. Dette gjelder for kontaktene dine også.

Tenk på hver kontakt som på samme måte som et enkelt stykke av e-post. Slette en kontakt eller gruppe av kontakter fra en mappe er det samme som å slette en del av e-post som du har lest. Det vil flytte til "Slettede elementer" -mappen. Hvis du deretter tømme "Slettede elementer" -mappen og deretter kontaktene du fjernet vil være borte for godt. Akkurat som med tømming av datamaskinens "Recycle Bin," det er ingen enkel eller bevist effektiv måte å gjenopprette filer som ble slettet på denne måten.

Hvis du ennå ikke har tømt "Slettede elementer" fra Outlook, bringe dem opp ved å velge den mappen fra listen i venstre vindusrute på skjermen. Deretter velger du "Vis" -menyen øverst på skjermen, og velg alternativet "Ordne etter ...". På menyen som spretter ut ved å velge "Vis i grupper." Dette vil plassere alle elementer av "Slettede elementer" -mappen i grupper basert på deres filtype, for eksempel e-post, kontakter og så videre. Elementene vil bli vist under en overskrift med filtypen gitt. Ved å klikke på en liten boks med et minustegn i det ligger på denne overskriften, kan du skjule denne gruppen for å frigjøre plass. Gjør dette til du bare har kontaktene du slettet vises på skjermen. Klikk den første i listen, hold Skift-tasten på tastaturet og klikk den siste til å velge dem alle. Venstre-klikk og hold på dette valget, og dra den til "Kontakter" -mappen på venstre rute i vinduet. Slipp musen og alle kontaktene du hadde slettet vil bli flyttet tilbake til normal "Kontakter" -mappen.