Er Online Trading trygt?

Online handel er allment ansett som en trygg måte å handle aksjer, men investorene bør være klar over noen risiko. Kjøp og salg av aksjer på Internett kan gjøre deg sårbar for farene du trenger å vite om å beskytte deg selv.

Cybersecurity

Hackere kan skape kaos på en online trader konto. Disse overgripere på jakt etter brukernavn og passord på kontoer. De bruker så denne informasjonen til å logge på kontoen slik at de kan handle aksjer.

blogger

Vær skeptisk til å gjøre kjøpe og selge beslutninger basert på skravling på blogger og nettoppslagstavler. Ikke gjør en investering basert utelukkende på denne informasjonen. Forskning selskaper grundig før investere og være svært skeptisk til online skravling.

Beskytter

Velg et meglerforetak som inneholder alternativer utenfor online trading. En megler med et kontor eller en som aksepterer handel ordre via telefon eller faks er bedre i stand til å beskytte en investors handel, spesielt hvis det er et teknisk problem.

Tech Trouble

Høy trafikken på webområdet kan forsinke funksjoner til en sneglefart, noe som kan påvirke handelen. Hvis en bruker ikke får tilgang til kontoen hans, vil han ikke være i stand til å overføre ordre effektivt, og handler kan ikke gå gjennom.

Over-handel

Utrente fagfolk kan bli fristet til å over-handel uten å vurdere en investeringsstrategi eller risikoen. Noen ganger tradere blir påvirket av sine følelser og handel overdrevet fordi det er lett å gjøre det på nettet. Dette kan skade investeringsresultater, utløse ytterligere handelskostnader og skape uønskede skatter senere, ifølge Financial Industry Regulatory Authority (FINRA).