EyeTV Hybrid Vs. EyeTV 250

For de som ønsker å se på TV mens du arbeider eller reiser, uten bekostning av å kjøpe en egen TV-apparatet, har EyeTV opprettet enheter som tillater datamaskinen til å motta digitale og analoge signaler. EyeTV Hybrid og EyeTV 250 Plus inneholder en 2.0 USB-grensesnitt for å tillate rask tilkobling og lar deg se og ta opp TV-programmer.

Egenskaper

Den nyere EyeTV Hybrid er en pinne enhet med 1 GB internt minne som mottar NTSC analog og ATSC eller klart QAM digital TV. Det er i stand til å motta både grunnleggende kabel så vel som over-the-air digital-TV (med en antenne). EyeTV 250 Plus er en større ekstern harddisk enhet som har en NTSC og ATSC tuner, men det fungerer ikke med klart QAM.

Operativsystemer

Den 250 Plus ble laget for å fungere på Mac-maskiner med operativsystemet OS X versjon 10.4 eller høyere. Hybrid er designet for å fungere på PC så vel som Mac. Den er kompatibel med Windows og Windows Media Center, samt Mac OS X v10.5.8 eller nyere.

Priser

EyeTV Hybrid er tilgjengelig fra produsenten - Elgato. Den 250 Plus ble avviklet, men kan fortsatt bli funnet på forhandlere som B & H Photo. Hybrid selges for rundt $ 150, mens 250 Plus er litt dyrere på rundt $ 160 (per november 2010).