Facebook Tekst triks

Facebook forbyr HTML og skript, slik at brukerne er begrenset i hvordan de kan uttrykke seg på samtaler med venner. Likevel, det finnes måter å spille med vanlig tekst. Du kan legge til nyhet til dine statuser, chat og brukergrensesnitt med en tekst triks eller to.

Vendt, reversert og Upside-Down Tekst

Du kan simulere endre utseendet til vanlig tekst ved hjelp av gratis tekst verktøy på nettet. Det er forskjellige måter å manipulere tekst for Facebook eller andre steder. Du kan slå bokstavene opp ned eller snu rekkefølgen av bokstaver i hvert ord. Eller du kan rotere hele ord eller setninger ved 180 grader slik at de ser snudd. For eksempel, i SunnyNeo.com, skriv inn meldingen i feltet, og klikk "Fix it", velg snudd tekst og kopiere og lime den inn i din Facebook-status, chat eller et meldingsvindu.

tegn~~POS=TRUNC Symboler

De fleste Facebook-brukere vet hvordan de skal bruke standard uttrykksikoner - men ikke alle vet at du kan bruke symboler i tillegg støttes emoticons. I motsetning til Facebook smilefjes, disse er teknisk teksttegn, ikke grafikk. Du kan sette dem rett inn i din Facebook-status hvis du kjenner Alt kodene for tegnene du vil bruke til å bruke Alt-koder, slå på Number Lock i talltastaturet på tastaturet, trykk på "Alt" -tasten og desimal kode for det symbolet du vil bruke. For eksempel, for å påkalle hjertesymbolet, trykk på "Alt" og nummer 3. Vent et øyeblikk for symbolet. Du kan også åpne Tegnkart i Windows, velge en skrifttype og bla sin kategori "Unicode Subrange" for symboler. Du kan bruke symboler i Facebook-statuser, chat og private meldinger.

fancy Text

Facebook støtter dusinvis av språk. Noen av disse er mer moro enn noe annet, slik som "Pirate" språk. Slå på pirat tungen vil endre "Hjelp" -menyen til "Mayday" og "Info" blir "Cap'n logg." For å endre språk, klikk på "Home" på menyen, klikk på "Kontoinnstillinger" og deretter "Rediger" ved siden av "Språk". Velg "English (Pirate)." Du kan også velge andre fancy språk stiler som "lingua latina" for latin eller "English (opp ned)" for opp-ned tekstvisning. Merk at endring Facebook-kontoen språk kan gjøre det vanskelig for deg å navigere på nettstedet.

ASCII Art

ASCII kunst er er bruken av tegn og symboler for å skape bilder. Facebook kan vise ASCII kunst siden bare vanlig tekst brukes. Du kan lage dine egne bilder ved å eksperimentere med bokstaver, tall og symboler på tastaturet, eller ved å bruke flere tegn symboler er tilgjengelige i Windows Tegnkart. Men en raskere måte å gjøre det på er å kopiere og lime ferdige Facebook ASCII kunst som du kan finne i ulike Facebook-bruker blogger. Når du kopierer tekst-baserte bilder i statusen din, sjekke resultatet nøye. Noen kunstverk som ikke er arrangert spesielt for Facebook kan vises forvrengt.