Fashion Design Programmer for Kids

Fashion Design Programmer for Kids


Synligheten og populariteten til fashion design har vokst med barna i løpet av årene på grunn av TV-show med designkonkurranser, barnebøker med motedesignere som hovedpersonene, dukker med tilpassede klær alternativer og mote publikasjoner rettet mot de yngre. Enten barnet ditt ønsker å forfølge en karriere i fashion design, kan hun ha det gøy utgir seg for å være en designer med en av de mange fashion design programmer tilgjengelig bare for barna.

Barbie Fashion Designer

Mattels "Barbie Fashion Designer" program, tilgjengelig for Windows og Mac-maskiner, er basert på de populære barne karakter og dukke. Ikke bare kan barna lage design på datamaskinen, kan de deretter skrive dem ut på spesielt utskrifts stoff og lage selve klærne for sine Barbie-dukker. Det finnes også en funksjon på programmet som gjør det mulig for en forhåndsvisning av hva det ferdige etableringen vil se ut når den er skrevet ut.

Imagine Fashion Designer

Imagine Fashion Designer, utviklet av Ubi Soft, er en gutt mote design program tilgjengelig for Windows-maskiner. I tillegg til å skape en kleskolleksjon ved hjelp av ulike mønstre, farger og kutt kan barna style digital modellens hår, smykker, tilbehør, negler og makeup. Programmet har muligheten til å se en virtuell fotoseanse eller fashion show med sin design. Det finnes også en "Office" -modus hvor barna kan late som å være en motedesigner kjører sin egen mote byrå.

Mission: Runway

"Mission: Runway," barne fashion design program fra ValuSoft, er tilgjengelig for Windows. Dette programmet inkluderer følgende funksjoner: evnen til å style en virtuell modell makeup, hår, negler, tilbehør og smykker; fashion design alternativer, inkludert uformell, formell og glamorøse antrekk; en fotoseanse og rullebane fashion show spill; muligheten til å konkurrere mot ti datagenererte designere for tittelen "Runway Extraordinaire."