Feil 1067: SQL Server Process Avsluttet uventet

Feil 1067: SQL Server Process Avsluttet uventet


SQL er et programmeringsspråk som brukes i behandlingen av database kommandoer. Et spesielt program kjent som SQL server utfører SQL-kommandoer og er en forutsetning for SQL-programmer til å fungere skikkelig. Hvis SQL-serveren slutter å fungere eller krasjer, kan en feilmelding, og erklærer at "Feil 1067" Det har oppstått.

feil 1067

Når Feil 1067 oppstår, vises en melding på skjermen som leser ligner på "Kunne ikke starte program tjenester på den lokale datamaskinen, Feil 1067: Prosessen avsluttes uventet." Dessverre gjør feilmeldingen ikke gi inngående informasjon om hva som forårsaket prosess for å avslutte eller hvilke alternativer som er tilgjengelig for brukeren å prøve å løse problemet. Forsøk på å starte SQL server og starte programmet på nytt kan være vellykket eller kan føre til feil 1067 igjen.

Grunner for Crashing

Det er flere grunner til at SQL-serveren kan avslutte uventet. Hvis programmet er feil konfigurert og forsøker å bruke mer systemminne enn det som er tilgjengelig for det så kan det krasje. Etter å ha feilaktig lisens informasjon inn kan også føre til at programmet avsluttes. Hvis systemfiler brukes av programmet eller filer knyttet til SQL server programvaren selv er blitt skadet eller slettet da tjenerprogrammet kan krasje når du prøver å få tilgang til disse filene. Ødelagt brukerdata eller alvorlig disk fragmentering kan også forårsake uventet programavslutning.

Feilsøking

Mens feilmeldingen forbundet med feil 1067 ikke gir brukeren med mye informasjon, holder de fleste SQL-programvaren en loggfil som er mye mer nyttig ved feilsøking programmet. Den eksakte navnet og plasseringen til loggfilen kan variere fra ett program til et annet, men mange programmer lagrer loggfiler som .txt eller INI-filer i hovedinstallasjonskatalogen for programmet. Åpne loggfilen med et tekstredigeringsprogram som Notisblokk kan du se nøyaktig hva som forårsaket ulykken, slik at du kan endre programinnstillinger eller gjøre andre korrigeringer etter behov.

Installere SQL Server

Hvis årsaken til programkrasj ikke kan fikses ved å justere programinnstillingene, kan det være nødvendig reinstallering av SQL server. Dette gjøres ved å avinstallere og installere programmet brukes til å få tilgang til SQL server, men du bør sikkerhetskopiere alle brukerdata eller databaser du har laget før du gjør det. Slett eventuelle programmapper som gjenstår etter at du har avinstallert programmet for å hindre installasjonsproblemer og installere programvaren med en full installasjon. Start programmet for å bekrefte at det virker som den skal, og deretter gjenopprette brukerdata og databaser du tidligere har sikkerhetskopiert.