Feilsøking Cablevision Internett

Feilsøking Cablevision Internett


Kabeloperatør Cablevision bredbånd digital Internet tilbudet kalles Optimum Online. Nedlastingshastigheten er tilgjengelig opp til 101 megabit per sekund med Optimum Online Ultra-pakken, og 30 Mbps kan oppnås med Optimum Online Boost pakken. Begge hastigheter er egnet for media streaming som internettbasert TV. Cablevision har også nettside hosting verktøy å bruke for å lage et nettsted. Problemer med Cablevision Internett er vanligvis knyttet til ikke å være i stand til å komme på nett.

Bruksanvisning

1 Sjekk dine forbindelser om du ikke kan komme på nettet. Ta en titt på kabelen som går mellom veggen og baksiden av kabelmodemet og sikre at det ikke har blitt løst. Stram tilkoblingene hvis den har. Koaksialkabelen skruer i terminalene.

2 Trekk ut strømmen til modemet hvis du fortsatt har problemer med Internett. Vent et øyeblikk, og plugge modemet tilbake igjen. La modem for å starte noe som kan ta et minutt, og prøv Internett igjen.

3 Sjekk alle tilkoblinger på ruteren, hvis Internett-tjenesten fremdeles ikke er tilgjengelig. Ruteren håndterer trafikken mellom kabelmodemet og datamaskinene. Start ruteren hvis tilkoblinger er faktisk stramt. Vent noen minutter og prøv på Internett igjen.

4 Plugg en datamaskin rett inn i kabelmodem Ethernet-kontakt for å eliminere ruteren som et problem. Det er kontakten på modemet som brukes til å koble til ruteren. Hvis Internett på datamaskinen fungerer, er problemet med ruteren. I så fall koble alt, vent et minutt og plugg alt inn igjen. Hvis du fortsatt har problemer, kan det være en tjeneste voldshandling, eller problemet med kontoen.