Feilsøking en flatskjerm eMachines Monitor

Feilsøking en flatskjerm eMachines Monitor

ikke noe bilde

Hvis du hekte din flat-panel eMachines skjerm og ikke noe bilde vises, sjekk signalkabelen inngang på baksiden av skjermen, og sørge for at den er tilkoblet og koblet ordentlig og sikkert. Sørg også for at strømkabelen går fra skjermen til veggen og at skjermen er faktisk på. Til slutt, sjekk lysstyrken til skjermen og sørge for at de ikke satt helt ned. Du kan finne lysstyrken til skjermen ved å trykke på "Meny" -knappen på selve skjermen og bruke pilknappene til å navigere til denne innstillingen.

Screen Sync

Trykk på "Meny" -knappen og naviger til "Information" -vinduet. Hvis bildet på din flatskjerm-eMachines skjermen ikke er synkronisert med de handlingene du utfører, se på utgangsnivå innstilling av skjermen, og sørg for at den samsvarer med innspill nivåinnstillingen på datamaskinen. Sørg også for at den "signal timing" innstillingen på datamaskinen din er innenfor de nødvendige spesifikasjoner for skjermen. Hvis specs på skjermbildet Informasjon ikke samsvarer input-nivåinnstillingen på datamaskinen din (som du kan finne i "Display Properties" kategorien i Kontrollpanel), vil at skjermmodellen rett og slett ikke fungerer med ditt oppsett.

lysstyrke

Hvis skjermen er enten for mørke eller for lyse, må du kontrollere innstillingene for lysstyrke er på sitt ønskede nivå. Mens du sjekker innstillingene, sjekk "Horisontal frekvens", som som kan føre til at skjermen ikke ser ut slik du ønsker. Du kan finne denne informasjonen ved å trykke på "Meny" -knappen på skjermen og navigere til "OSD" -vinduet. Juster innstillingene til skjermen ser rett for deg. Sjekk også å se om skjermen blir spenningen den trenger for å fungere; hvis den ikke det kan fortsatt fungere, men potensielt bli for mørkt hvis det ikke får nok strøm, eller for lyse hvis det blir for mye. Spenning informasjon finnes på skjermen din bruksanvisningen.