Feilsøking en HP datamaskin mikrofon som Skjære ut

Feilsøking en HP datamaskin mikrofon som Skjære ut


De fleste Hewlett-Packard datasystemer komme med en mikrofon er installert på datamaskinen. Mikrofonen kan unnlate å ta opp lyd av mange grunner som kan lett fast på egen hånd uten å bry seg å kontakte en profesjonell.

Feilsøking med Windows

Hvis datamaskinen kjører enten Windows Vista eller Windows 7, kan det være nyttig å kjøre Windows Feilsøking programmet før du prøver å diagnostisere eventuelle ytterligere problemer. Klikk på "Start" -menyen, skriv inn "Feilsøking" i søkefeltet, og deretter velge det fra listen. Deretter velger du "Maskinvare og lyd" og velg "Feilsøking Audio Recording," klikk "Next". Plukk enheten du ønsker å feilsøke, og klikk "Next".

Testing datamaskinens mikrofon

Datamaskinens mikrofon er vanligvis plassert rundt toppen av LCD-skjermen eller i nærheten av bunnen av hengslene.

Juster den bærbare skjermen slik at mikrofonen er i beste retning for å motta lyd. Snakk direkte inn i mikrofonen, og pass på ikke å snu hodet vekk fra det mens du snakker. Prøv å velge et miljø med så lite bakgrunnsstøy som mulig for opptak.

Hvis ingen av disse taktikk hjelpe, sjekk mikrofoninnstillingene.

Sjekk mikrofonen Innstillinger

Mikrofonforsterkning er en funksjon som kan føre til støy å forstyrre opptaket. Deaktivering det kan hjelpe deg å se om det er årsaken innspillingsproblemer.

Høyreklikk på "Sound" -ikonet i systemlinjen. En rullegardinmeny vises. Velg "Recording Devices" fra denne menyen. Velg "mikrofon". Du bør se en oppføring som sier mikrofonen fungerer og viser en meter. Trykk på mikrofonen. Hvis måleren ikke registrerer noe, hvis apparatet ikke er der, eller hvis oppføringen sier at mikrofonen ikke virker, gjør du følgende:

Klikk på "Properties" og deretter finne Mikrofon vinduet Egenskaper. Klikk på "Levels" og sørge for at mikrofonen er satt til 100. Klikk på "Avansert" -fanen og sørge for at alle alternativene er valgt. Klikk på "Apply", deretter "OK".

Oppdater Audio Driver

Hvis du har problemer med mikrofonen mens du snakker på en instant messenger program som Skype eller MSN Messenger, må du kanskje oppdatere datamaskinens lyd driver, som er programvaren som forklarer til datamaskinen hvordan du bruker ulike programmer. Gå til Hewlett-Packard hjemmeside for å finne alle driverne du skulle ha behov for din modell av datamaskinen (se referanser).