Feilsøking mislykket installering av Windows XP-oppdateringer

Feilsøking mislykket installering av Windows XP-oppdateringer

Se etter feilkode

Feilsøking mislykket installering av Windows XP-oppdateringer


Når oppdateringsinstallasjon for Windows XP ikke klarer å fullføre vellykket, er en av de tingene du kan gjøre for å finne installasjon feil kode på datamaskinen din. Gå til "Start," klikk "Alle programmer" og klikk på "Windows Update." Klikk deretter på "Gå gjennom oppdateringsloggen." Du vil se et vindu åpne opp som viser oppdateringene nylig installert på datamaskinen, og viser også de som ikke klarte å installere. Du kan skille dem ved å se på "Status" -kolonnen for å sjekke om installasjonen mislykkes; klikk på den røde "X" Et nytt vindu skal dukke opp som indikerer feilkoden. Skriv ned eller kopiere feilnummeret, slik at du kan skrive det senere i en søkeboks når du blir bedt.

Windows feilsøkings

For å bestemme de neste trinnene for å ta i feilsøkings Windows XP-oppdateringer, søke etter installasjonen feilkoden i Windows Update feilsøking. Mens installasjonsvinduet som inneholder feilkoden er fortsatt åpen, klikker du på "finne løsninger." The Winds Update eller Microsoft Update skal åpnes. I "Skriv søkeord her" skriver eller limer inn i feilkoder du noterte i forrige avsnitt, klikk på "Søk". Dette bør vise lenker som inneholder forslag til å løse problemet. Klikk på linkene, deretter følger trinnene.

Microsoft Knowledge Base

Hvis forrige trinn ikke gi noen mulige løsninger på problemet, sjekk Microsoft Knowledge Base. Ofte, selv erfarne Microsoft ingeniører referere til noen kunnskapsbaseartikler på Microsofts nettsted for å finne løsninger på sine problemer. Åpne Microsoft Knowledge Base ved først å gå til Windows eller Microsoft Update som vist i kapittel 1, deretter klikke på "Gå til Knowledge Base-artikler." Skriv inn feilkode fra kapittel 1, noe som bør gi noen artikler som kan være relevant for ditt problem. Les den som synes å være det nærmeste treffet og følg trinnene. Du kan gå rett til Knowledge Base nettstedet ved å gå til hoved Microsofts nettsted, klikke på "Support" og deretter skrive feilkoder i søkevinduet.

Hvis alt annet mislykkes, send din feilkoden til Microsoft Support. Tjenesten er gratis, spesielt for oppdatering-relaterte problemer.