Feilsøking Yahoo Messenger nedlastinger

Feilsøking Yahoo Messenger nedlastinger


Yahoo Messenger er en instant messenger program som fungerer med en Internett-tilkobling, slik at enkeltpersoner muligheten til å kommunisere med andre individer som bruker Yahoo Messenger-tjenesten. Programmet er hentet gratis fra internett, men hvis du kjører inn i problemer med å laste ned filen du trenger å utføre noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Åpne anti-virus program som kjører på datamaskinen og få opp "Alternativer" -menyen. Finn auto-scan funksjonen og deaktivere det for tiden. Dette auto-scan hindrer ofte filer fra nedlasting av av Internett. Fordi du vet Yahoo Messenger-filen er trygg du ikke trenger dette alternativet. Etter at du har lastet ned filen skjønt, er det en god idé å slå auto-scan på igjen.

2 Klikk "Start", "(Min) Datamaskin", høyreklikk på "C:" drive-ikonet og velg "Properties". Her kan du se hvor mye ledig lagringsplass du har. Hvis du har lite lagringsplass du trenger å slette programmer og filer ikke lenger brukes på datamaskinen for å gjøre plass for Yahoo Messenger.

3 Sjekk nedlastingen siden du er på. Pass på at det står om det er til PC eller Mac. Laste ned feil versjon for din datamaskin (Mac til PC eller PC til Mac) kommer til å resultere i en mislykket nedlasting og installasjon.

4 Start nettleseren. Av og til nettlesere (og andre programmer) ikke starte opp riktig. Omstart av programmet kan rette opp problemet det hadde mens opprinnelig startet opp.