firecracker Protocol

firecracker Protocol


Den Firecracker er en X10 enhet som kobles til seriell port en PC. Den brukes sammen med en transceiver for å kontrollere eller automatisere andre enheter. I et enkelt eksempel en Firecracker kan brukes til å slå på, slå av eller dempe en lampe. Kommunikasjonsprotokollen den bruker er det CM17A, som ofte refereres til som fyrverkeri protokoll.

kommunikasjon Format

Et minimum signalhastighet på 0,5 ms anbefales for fyrverkeri. Overføring av data er ikke kritisk tid fordi grensesnittet vil bestemme, basert på hastigheten som signaliserer endring, den aktuelle datahastighet.

Makt og Signal

The Firecracker makt kommer fra enten DTR eller RTS seriell port signaler. En av disse må forbli på høyt til enhver tid. Hvis helst begge signalene falle til null fyrverkeri vil nullstille, og signalet må sendes på nytt.

sendinger

Den Firecracker må ofte gjøre flere overføringer for å oppnå et ønsket mål. Bruke eksempel på lampen, sender fyrverkeri lyse eller uskarpe signaler i intervaller på fem prosent, noe som betyr at det er 20 signaler mellom 0 prosent for off og 100 prosent for full lysstyrke.