Flash Player vil ikke fungere

Flash Player er fri programvare tilgjengelig fra Adobe Systems. Den brukes for visning av videoer og filmer på nettet. Hvis du har problemer med å laste ned eller ved hjelp av Flash Player, er det feilsøking tips du kan bruke for å sikre uavbrutt visning.

tidligere versjoner

Ifølge Adobe, bør du sørge for at din versjon av Flash Player er oppdatert. Ikke å ha den nyeste versjonen kan resultere i en spillbar video. Hvis du synes du har en mindre enn siste versjon, lukke alle programmer og avinstallere Flash Player.

Nedlasting

Gå til Adobe Download Center og laste ned den nyeste versjonen. Under installasjonen kan du se en advarsel øverst i nettleseren din skjermen under verktøylinjen, som ActiveX-kontroller har blitt blokkert. Høyreklikk advarselen og velg alternativet for å tillate innholdet, eller installasjonen vil ikke lykkes. Flash Player varsler deg når det er oppdateringer til den versjonen du har installert. Komplett oppdateringer når du blir bedt om å forebygge problemer med avspilling.

Feilsøking

Hvis du ikke har administratorrettigheter i Windows, kan du ikke være i stand til å installere Flash Player. Pop up blokkering kan føre Flash Player ikke å åpne, så sjekk sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din. Flash Player krever tilleggsprogrammer i både Internet Explorer og Mozilla Firefox, så laste ned og aktivere dem.