Floppy Disk Recovery Tools

Floppy Disk Recovery Tools


Disketter var en populær form for flyttbar lagring på 1990-tallet, og mange stasjonære datamaskiner av æra inneholdt en stasjon for de minste og nyeste av disketter, den 3½-tommers diskettstasjon ,. Noen brukere kan fortsatt ha viktige data på disketter, og de kan ansette floppy disk recovery verktøy for å hente data fra en diskett hvis deres interne eller eksterne diskettstasjoner ikke kan lese en diskett.

BadCopy Pro

Datamaskiner brukere kan laste ned en gratis prøveversjon av BadCopy Pro å gjenopprette korrupte eller tapte data fra en diskett. Forbrukere kan også kjøpe en full, enkelt bruker lisens av programvaren for 39.50 USD. BadCopy Pro er i stand til å hente filer når enten FAT (File Allocation Table) eller BOOT områder av disketten har vedvarende skader. Ifølge den offisielle nettsiden, er BadCopy Pro kan lese disker selv når Windows-operativsystemet ikke kan lese disken fordi den ikke er formatert eller på annen måte utilgjengelig. BadCopy Pro er kompatibel med populære versjoner av operativsystemet, inkludert Windows XP, Vista og 7.Consume

Aktiv Floppy Recovery

Aktiv Floppy Recovery gjenoppretter data fra flyttbare enheter, inkludert disketter. Ved å skape et bilde av disken, er Active Floppy Recovery stand til å søke på bildet for utvinnbare data. De Floppy Self-Extractor funksjoner tillater brukere å gjenopprette innholdet på en diskett tilbake til disken ved å kjøre en kjørbar fil.

Aktiv Floppy Recovery er tilgjengelig for gratis med en recovery filstørrelse grense på 32 kB. Brukerne kan imidlertid oppgradere til fullversjonen for 39.95 USD. Aktiv Floppy Recovery er kompatibel opp til Windows XP. Brukere av Vista eller 7 bør kontakte selskapet om kompatibilitet med sine operativsystemer.

Floppy Disk Recovery Utility

Brukere av Windows-maskiner kan laste Floppy Disk Recovery Utility gratis fra Free Download Manager. Fra september 2010, er den nyeste utgaven av Floppy Disk Recovery Utility 5.0.1. Denne utgivelsen fungerer med Windows XP og Vista, så vel som eldre versjoner av operativsystemet.

Floppy Disk Recovery Utility kan gjenopprette data danne en diskett hvis disken har blitt skadet eller hvis brukeren har et uhell formatert disken. I tillegg kan dette programmet gjenopprette slettede eller ødelagte filer fra harddisker og disketter som bruker noen av FAT16, FAT32 eller FAT12 fil formatering systemer.

Max Data Recovery

Max Data Recovery kan hente filer fra disketter samt CDer, DVDer og andre lagringsenheter. Max Data Recovery gir brukeren muligheten til å gjenopprette filer som er skadet, uleselig eller utilgjengelige, uavhengig av filtype. Ifølge programvare nettsiden kan brukerne gjenopprette data i tre trinn. Programvaren gjør det mulig for brukerne å velge recovery modus som er mest egnet for deres behov. En modus fokuserer på rask utvinning mens den andre modusen gir mer komplett gjenoppretting av data.

Fra september 2010, er den nyeste utgaven av Max Data Recovery 1.7. Max Data Recovery foregår av CopyRator, den forrige versjonen av denne programvaren ved utvikler Softeza. Den er kompatibel opp til Windows Vista.