FLV til MPEG Tools

Flash video format (FLV) og MPEG (MPEG eller MPG) filformat brukes for videokomprimering og overføring. FLV er ofte brukt for videoer på internett, mens MPEG er et mer generelt format som kan åpnes av nesten alle video programvare. Flere populære programmer brukes for konvertering mellom de to formatene, med varierende egenskaper og funksjonalitet.

Prism Video File Converter

Prism Video File Converter av NCH Software er et godt verktøy å ha for å kunne konvertere FLV og MPEG i tillegg til flere andre videoformater. Den gratis versjonen inkluderer muligheten til å laste ned programvare for videoredigering og og en Internett-verktøylinje for ekstra funksjonalitet. Omformeren vindu tillater brukere å lage en liste over filer til å konvertere, noe som gjør det enkelt å konvertere flere filer uten ytterligere interaksjon. De ekstra funksjonene er unødvendig hvis du bare trenger å konvertere en fil eller to, men fint hvis du trenger mye konvertering.

Foxtab FLV Converter

Den Foxtab FLV Converter er enklere enn generell video konvertering programvare. Den konverterer bare fra FLV format, men kan konvertere til MPG, MP4, AVI, WMV, MKV og SWF. Den støtter også batch konvertering hvis du trenger å konvertere et stort antall FLV filer. Dette programmet er et fint verktøy hvis du avtale med en rekke FLV filer og trenger å konvertere dem til populære videoformater.

WinX Free FLV til MPEG Converter

Den WinX Free FLV til MPEG Converter er ideelt hvis du bare trenger å jobbe med å konvertere FLV til MPEG. Den er spesielt utviklet for å gjøre akkurat det, så det vil ikke ta opp unødvendig plass ved å tilby ting som du ikke trenger. Dette programmet støtter batch konvertering, men, igjen, vil ta bare FLV som input format.